hajoktejn Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 (popravljeno) en zrno maka se mi je med zobe zataknilo, pa ga ne morem ven spravit. :fredy: bogi :cry: Popravljeno September 1, 2006. Popravil hajoktejn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 bogi :cry: Ja, ne?!!! Jeba na kvadrat! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Ja, ne?!!! Jeba na kvadrat! :fredy: BTW: za opij je treba mak predelat... sam mak ne nardi nic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Ker sem v službi. Zunaj pa sonček. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 en zrno maka se mi je med zobe zataknilo, pa ga ne morem ven spravit. :fredy: Vzemi večjo štemarco. Hilti, ker se ceniš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Vzemi večjo štemarco. Hilti, ker se ceniš. Hvala, sem že z vbodno žago problem rešil. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 ker je vikend in lepo vreme mene pa je zagrabla bolezen :cry: oz prehlad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 1, 2006 Deli Objavljeno September 1, 2006 Mene je tudi zadnjič zaradi odprtega vizirja. Ne skrbi, ti prehladi hitro minejo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno September 2, 2006 Deli Objavljeno September 2, 2006 ne grem u pulo :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 nardila sm pizdarijo,in boli me srce :cry: full mi je hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno September 3, 2006 Deli Objavljeno September 3, 2006 nardila sm pizdarijo,in boli me srce :cry: full mi je hudo Ma,dej no... :friend1: .... kakšna pizdarija nek, no, .. ne ser ga... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 Konec vikenda! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 steve irwin umru :huh: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 lepo vreme cel dan frej pa čist brez energije zarad slabga zdravja :cry: namest da bi ubodla neki kilometrov pa se smilim sama seb :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 ponedeljek, kje je se weekend ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno September 4, 2006 Deli Objavljeno September 4, 2006 ..moja pa ima težave z zavorami... :cry: ..kmal bi danes zrušu ... pri 30km/h... nekaj ni vredi. :kva2: Mislim, da bo treba dat za mašo (beri rundo), pa bo (menda/upam da občutek) bolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Tok lepo vreme, moj motor pa na servisu :( (pa spet nikamor ne morem it.... :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 komaj sreda :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 še za 9dni antibjotikov :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 (popravljeno) še za 9dni antibjotikov :cry: Važno je da je bolše :friend1: Pa kaj bo spet dež za vikend :angry: Popravljeno September 6, 2006. Popravil nowfak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 mah zato k je že september pa bo pr nam kmal mraz pa sneg bo kmau začeu padat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 za to pa je treba skoristit te dneve,ki so še pred nami čakam te da pokličeš in greve se furat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 Šele sreda!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 6, 2006 Deli Objavljeno September 6, 2006 mah zato k je že september pa bo pr nam kmal mraz pa sneg bo kmau začeu padat :cry: Sneg je zakon, se bomo vsaj sankat hodil :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se