nowfak Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Se mi zdi al res pravjo, da bo za vikend dež :angry2: Ma nej gre u tri p.... m......!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 se en delovni dan pred mano. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Noben me ne mara :cry: :cry: .bom šla kar na odpad bo najbolš blo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Noben me ne mara :cry: :cry: .bom šla kar na odpad bo najbolš blo :grim Za odpad si še premlada, saj te bo potolažil kakšen mladec! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Za odpad si še premlada, saj te bo potolažil kakšen mladec! :grim Ah nism premlada...prawjo da nikoli nisi premlad :grim......ah mladec...... :doze: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 13, 2006 Deli Objavljeno September 13, 2006 Ah nism premlada...prawjo da nikoli nisi premlad :grim......ah mladec...... :doze: :closedeyes: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Slike rtg bodo šele čez en teden :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Ker so mi ponoč vlomil v avto in odnesel radio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Ker so mi ponoč vlomil v avto in odnesel radio bogi :friend1: poglej iz svetle strani :grim vsaj avto so pustil :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 "Žalosten sem" Jaz tudi!... Mi lahko pomagate? [attachmentid=81434] ...(doma namesto zvonca) Na, sedaj bom pa skubljen vseh obiskov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 "Žalosten sem" Jaz tudi!... Mi lahko pomagate? [attachmentid=81434] ...(doma namesto zvonca) Na, sedaj bom pa skubljen vseh obiskov. Si bom jst neki podobnga omislu. Sem glih totalka razbil motor v prometni nesreči :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 bogi :friend1: poglej iz svetle strani :grim vsaj avto so pustil :OK: Soncy hvala. Sem takoj bolš volje ratal. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Soncy hvala. Sem takoj bolš volje ratal. :worship: me veseli :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 bogi :friend1: poglej iz svetle strani :grim vsaj avto so pustil :OK: Tole, draga moja, je v primeru, ko je radio več vreden od avta, prekleto slaba tolažba. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Tole, draga moja, je v primeru, ko je radio več vreden od avta, prekleto slaba tolažba. :) :kva2: a je tud to mogoče? :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 :kva2: a je tud to mogoče? :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: No ja. Avto je vseen kakšnega jurja več vreden kot radio. :OK: Pa ne prav dost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 No ja. Avto je vseen kakšnega jurja več vreden kot radio. :OK: Pa ne prav dost sej lahko ti jz pridem pet v avto, da ti ne bo dolgcajt :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 sej lahko ti jz pridem pet v avto, da ti ne bo dolgcajt :naughty: Ne bi blo slabo. Se pa že tko kar sam s sabo pogovarjam. Tko, da mam kar dobro družbo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Ne bi blo slabo. Se pa že tko kar sam s sabo pogovarjam. Tko, da mam kar dobro družbo :kva2: :lol1: :lol1: tud to je dobr :OK: s pogovorom človeka spoznaš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 :lol1: :lol1: tud to je dobr :OK: s pogovorom človeka spoznaš :lol1: Ja. Še ene dvajset, trideset let, pa se bom že kar poznal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Ja. Še ene dvajset, trideset let, pa se bom že kar poznal :OK: si pa optimist! :lol1: :lol1: men ne bo nkol uspel :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Si bom jst neki podobnga omislu. Sem glih totalka razbil motor v prometni nesreči :( Je s tabo vse ok? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Je s tabo vse ok? :( Razen rane v srcu (prezgodnji konec moto sezone) in otečenega gležnja vse ok :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 14, 2006 Deli Objavljeno September 14, 2006 Vidš, to je glavno! Pleh boš že drugi nabavu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 (popravljeno) Tako sem žalosten,da kar boli :cry: :cry: :cry:Ker moram čez vikend delat :angry2: :angry2: :angry2: Popravljeno September 15, 2006. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se