pupa Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 danes res ni moj dan za bit v službi..... iiiiiiii wwaannnaaa ggoooo hhhoooommmmeeeeeee no, sej čez dobro urco res grem... skrajni čas :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2006 danes res ni moj dan za bit v službi..... iiiiiiii wwaannnaaa ggoooo hhhoooommmmeeeeeee no, sej čez dobro urco res grem... skrajni čas :angry: držse Pupek .. še par minut :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 ker ga ni konca danes. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 Ker sem zbolel, bi pa moral odvozit še 200km da naredim 1. servis... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Saj nism žalosten! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Saj nism žalosten! :D Pol pa marš ven od tu! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Pol pa marš ven od tu! :P :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Štrom Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Še sam ne vem zakaj, tak dan mam dons, no ja bo že boljš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 neki me je razpizdlo sicer že včeraj :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 ker nisem vesel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 neki me je razpizdlo sicer že včeraj :angry2: pol si pa razpizdulirana, ne pa žalostna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Zarad današnji izvidov :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Zarad današnji izvidov :cry: Jaz je tudi žalosten :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 hrčo.... kaj pa je? tzi lahko kako pomagamo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 hrčo.... kaj pa je? tzi lahko kako pomagamo? Na zalost ne ... zato sm še tolk bolj zalostna :cry: Pomagal bi sam še to, da grem pod noz, ampak ne še zdaj .... zakomplicirano vse skup. Ah ja, bo ze .... Hvala vseeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Na zalost ne ... zato sm še tolk bolj zalostna :cry: Pomagal bi sam še to, da grem pod noz, ampak ne še zdaj .... zakomplicirano vse skup. Ah ja, bo ze .... Hvala vseeno :) Ya, vso srečo no, missis Sarinha!!! Don't give up a fight without a fight! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 pol si pa razpizdulirana, ne pa žalostna je povezano z žalostjo :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2006 je povezano z žalostjo :angry2: a raspizduliranje ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Prehlajen, pa 3/4 dneva sm bil v šoli :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno September 22, 2006 Deli Objavljeno September 22, 2006 Na zalost ne ... zato sm še tolk bolj zalostna :cry: Pomagal bi sam še to, da grem pod noz, ampak ne še zdaj .... zakomplicirano vse skup. Ah ja, bo ze .... Hvala vseeno :) poznam nekaj zdravnikov po bolnicah in ti lahko tukaj kako mogoče pomagam. Drugače pa smo vsi motosvetovci tukaj za tebe vedno! Če kaj rabiš samo rači, nekdo ti bo že lahko kako pomagal. Će ne drugače z lepo besedo in vzpodbudo. :friend2: Evo, pa en objem za tebe, da ne boš preveč žalostna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 poznam nekaj zdravnikov po bolnicah in ti lahko tukaj kako mogoče pomagam. Drugače pa smo vsi motosvetovci tukaj za tebe vedno! Če kaj rabiš samo rači, nekdo ti bo že lahko kako pomagal. Će ne drugače z lepo besedo in vzpodbudo. :friend2: Evo, pa en objem za tebe, da ne boš preveč žalostna. Hvala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 23, 2006 Deli Objavljeno September 23, 2006 To kar se dogaja po cestah je :cry: Nikoli ne vem, kaj me čaka jutri, strah me je motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 So mi že krstili now mobitel .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 k ni več tablce :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno September 24, 2006 Deli Objavljeno September 24, 2006 Ja jst sm pa žalostn zto k sm bolan in se dons nism mogu vozt iz motorjam, pa tok lep vreme je biu :cry: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se