nts Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Nečak še zmeri v bolnici :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 Čeprav skrbim za povpraševanje, v Takosu še vedno nimajo Laškega :cry: :cry: :BUA: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 25, 2006 Deli Objavljeno September 25, 2006 sem dal 30 jurjev za servis :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ZOB ME BOLI :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ZOB ME BOLI :cry: Upam, da si že rešila težavo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ZOB ME BOLI :cry: idi k wobowdrawniku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 ZOB ME BOLI :cry: da te mal potolažim mene tud,sicer občasno sej bo bolš :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 da te mal potolažim mene tud,sicer občasno sej bo bolš :grim Samo od sebe pa težko :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 Dougčas je :closedeyes: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no limit Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 marsikaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 26, 2006 Deli Objavljeno September 26, 2006 :wub: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Z dekletom imava probleme. Najverjetneje se stvar bliža koncu. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Pa je šla :( in je ne bom vidla 8 dni :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Z dekletom imava probleme. Najverjetneje se stvar bliža koncu. :( Preden dokončno odide, ji povej, naj se včlani na motosvet... sveže meso pa to :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Brum brum pa kaj se hecaš....to so resne stvrai no! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Ker bi lahko bilo boljš :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Brum brum pa kaj se hecaš....to so resne stvrai no! :xx: Dobršen del stvari, ki so danes videti resne, bo jutri pi*kin dim. Morda celo darilo z neba. Če ne bi bilo tako, bi nas kar precej že veselo bingljalo z vej, tramov in podobnih pripomočkov. Se opravičujem, ker nisem žalosten. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Nepremišljeno izrečene besede... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Pirrulza hotel povabit na pir v "Kič kafič", ampak ugotovil da je zamenjal tako lastnika kot tudi naziv. :BUA: Me zanima kam so dali tiste lepe plastične dinozavre in figurice iz kinder jajčk. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Pirrulza hotel povabit na pir v "Kič kafič", ampak ugotovil da je zamenjal tako lastnika kot tudi naziv. :BUA: Me zanima kam so dali tiste lepe plastične dinozavre in figurice iz kinder jajčk. :? Jebemti! :angry: Kak se je lahko to zgodilo? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Jebemti! :angry: Kak se je lahko to zgodilo? :fredy: Tak ti to pride, če odpre Kič kafič nekičasti trotl! Mamu da mu nabijem! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Tak ti to pride, če odpre Kič kafič nekičasti trotl! Mamu da mu nabijem! :angry2: Katastrofa. :wacko: Jebemmuoca! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 Pirrulza hotel povabit na pir v "Kič kafič", ampak ugotovil da je zamenjal tako lastnika kot tudi naziv. :BUA: Me zanima kam so dali tiste lepe plastične dinozavre in figurice iz kinder jajčk. :? hehe, Planet hollywood je tudi misteriozno propadel :) Zakaj? Ker ni blo Chucka notri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno September 30, 2006 Deli Objavljeno September 30, 2006 ju3 nedelja...spet dowgcajt bo :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se