Kruse Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 K ta svet je tko budalast :angry2: ... S tem svetom ni popolnoma nic narobe. Samo ljudje s(m)o ga pokvarili.... To je za zjokat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 Zaspal sem za volanom, pa se zakantal ko marija :( Pa sem brez avta :( Tema :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 (popravljeno) :slap: ja sranje no,Brihta,kaj ga serješ no glavno da teb ni hujšga jebeš pleh Popravljeno April 20, 2006. Popravil Sanda7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Zaspal sem za volanom, pa se zakantal ko marija :( Pa sem brez avta :( Tema :( Stvari poglej z drugega zornega kota, pa bo boljše. Kot je rekla Sanda7 Samo da si ti OK :yes: . Pleh bo že. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Ker sem dobil plavo kuverto :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Stvari poglej z drugega zornega kota, pa bo boljše. Kot je rekla Sanda7 Samo da si ti OK :yes: . Pleh bo že. Se kako se zavedam, da je 100 kombinacij, k bi lahka vcer umru. Sam skakat od veselja pa se vedno ne morem :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Vse skup je cist mim... Zre me, pa nic ne morem... Jebiga - treba bo Jubilejni whiskey odpret - Tullamore Dew here I come Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Ker sem dobil plavo kuverto :slap: A ni v modri kuverti ponavadi denar (beri podkupnina)? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 A ni v modri kuverti ponavadi denar (beri podkupnina)? .) Al pa maderfakin davkarija ali The Law. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 k morem na šiht :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 The Law. :fredy: Breaking the law, breaking the law! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 22, 2006 Deli Objavljeno April 22, 2006 ...ker vas moram zapustiti.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno April 22, 2006 Deli Objavljeno April 22, 2006 Tok sem žalosten :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2006 moj tečni brat - včeraj :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 22, 2006 Deli Objavljeno April 22, 2006 bolančkana pa tako vreme :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2006 (popravljeno) :cry: k'rtko ... pa sine nas spet zapušča .. za dooolgo Popravljeno Maj 2, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 Ma v četrtek mam nek kolokvij, pa pol cel maj pa junij izpite pa to... brezveze :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 Šola šola :unsure: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 Šola šola :unsure: :wacko: isto pr men :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 Ker sem zopet prišla nazaj :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 ... ker me na ta datum vežejo žalostni spomini ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 2, 2006 Deli Objavljeno Maj 2, 2006 Ker moram jutri na šiht, pa mi tak ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2006 izgubljeni PMji, ki ob "arhiviranju" niso prišli na moj mail naslov - izbrisali so se pa ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Žalostna sem, k sem imela že plačan dvo-dnevni izlet v Benetke 20.05.2006, pa sem zvedela danes, da odpade, ker ni dovolj prijavljenih! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 10, 2006 Deli Objavljeno Maj 10, 2006 Žalostna sem, k sem imela že plačan dvo-dnevni izlet v Benetke 20.05.2006, pa sem zvedela danes, da odpade, ker ni dovolj prijavljenih! :cry: Lahko pa prideš v MB, mamo lokal (včasih trgovina) Benetke na Lentu. Smrdi pa itak tu in tam isto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se