imlakar Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Tud jaz zadnje dni bl :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fos Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Ker zadeve niso take kot bi morale biti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Oktober 17, 2006 Deli Objavljeno Oktober 17, 2006 Še 4 mesce do motorja :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Še 4 mesce do motorja :cry: :cry: :cry: To pa res ni za v to temo :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 najbrz samo se dober mesec motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 najbrz samo se dober mesec motorja. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2006 Deli Objavljeno Oktober 18, 2006 Še vedno čakam telefonski klic (&%$#!(/&%$?*%$#%$$$) :angry: :blush: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 k je lep vreme, jaz pa motor odjavu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Oktober 21, 2006 Deli Objavljeno Oktober 21, 2006 motor mi ne dela ...pa se neki s se skregu s prjatlco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 še vedno bolana :cry: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Oktober 22, 2006 Deli Objavljeno Oktober 22, 2006 še vedno bolana :cry: :angry2: :cry: Boga revčka ! V posteljco , pa čajčka , pa medka , pa kakšno tabletko , pa mal pocrkljat ... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Ker se ne morem spravit učit. Ekonomika :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 ena hudo žalostna pesmica iz siiive davnine :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 Problemi v ljubezni, spet. Verjamem pa da nisem edini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Oktober 24, 2006 Deli Objavljeno Oktober 24, 2006 (popravljeno) je treba nadure potoučt duans.... :nono: :cry: Popravljeno Oktober 24, 2006. Popravil inge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ljubljena oseba me je zapustila, ma kaj ni za užgt motor pa se zaletet kam :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ljubljena oseba me je zapustila, ma kaj ni za užgt motor pa se zaletet kam :( Grow up... Pejt ven na kak zur, pa zapni drugo babo, odpelji domov pa pozgi... Kaj kurac bos kle emo zganjal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Grow up... Pejt ven na kak zur, pa zapni drugo babo, odpelji domov pa pozgi... Kaj kurac bos kle emo zganjal... TROO :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ljubljena oseba me je zapustila, ma kaj ni za užgt motor pa se zaletet kam :( verjem, nobena ni tega vredna :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Grow up... Pejt ven na kak zur, pa zapni drugo babo, odpelji domov pa pozgi... Kaj kurac bos kle emo zganjal... Ne, samo tega ne. Naj zapne tipa, da bo videl, da je lajf zares prasica in da zmota boli. Potem pa naj razmisli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ljubljena oseba me je zapustila, ma kaj ni za užgt motor pa se zaletet kam :( nikoli ni tako hudo, da ne bi bilo lahko še hujše - zato pogumno naprej, ko človek najmanj pričakuje sreča še kaj boljšega :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 nikoli ni tako hudo, da ne bi bilo lahko še hujše - zato pogumno naprej, ko človek najmanj pričakuje sreča še kaj boljšega :closedeyes: Ali pa pogumno zato naprej, ker je hujše vedno nekje za vogalom. Oboje se splača preverit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ali pa pogumno zato naprej, ker je hujše vedno nekje za vogalom. Oboje se splača preverit. tudi to je res, čeprav smo ljudje naravnani v to smer, da za vogalom pričakujemo vedno kaj lepšega, če ni v nas samih samo "pesinizem" ko srečaš človeka nekako čisto na dnu - mu pomagaš, mogoče le z vzpodbudno besedo, ko se srečaš sam v takšni situaciji ponavadi ne veš kaj bi -ravno zato smo ljudje, da si stojimo ob strani, včasih v lepih, spet drugič v grdih trenutkih.... :blink: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 sosedov nevzgojen pes :angry2: ko bi že enkrat utihnil :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 26, 2006 Deli Objavljeno Oktober 26, 2006 Ljubljena oseba me je zapustila, ma kaj ni za užgt motor pa se zaletet kam :( Ti se meni tak ful fejst smiliš, da je joj, ker te razumem. Ko je mene ena baba pustla, 14 dni fkup nisem prišo k sebi. :grim Je pa res, da 14 dni skupaj pred tem tudi nisem bil pri sebi, tak da se je ne spomnim glih dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se