vapotek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 ...Jaz pa mam mal domotožja po Koroškem... Eh ti boga reva ti. Ti bom pri spodnjem sosedu kupil liter kostanjev, zraven pa prinesel liter mladega vinčka, pa bo takoj boljše. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Ker se je danes nekdo do mene grdo obnašal :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 10, 2006 Deli Objavljeno November 10, 2006 ker nesem tablice na UE :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 11, 2006 Deli Objavljeno November 11, 2006 dougčas :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 zasvojena s čokolado :slap: spet celo zmazala, :wacko: pa sam košček sm hotla :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno November 12, 2006 Deli Objavljeno November 12, 2006 ker bo kmal sneg :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Eh ti boga reva ti. Ti bom pri spodnjem sosedu kupil liter kostanjev, zraven pa prinesel liter mladega vinčka, pa bo takoj boljše. :D Mogoče bi ob litru vina res celo kaki kostanj lahko dol spravla :D. No, sej ne da sem kao žalostna zdej... Sam mal mi gre na živce moj bioritem :angry2:. It's playing tricks on me :blink:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 zasvojena s čokolado :slap: spet celo zmazala, :wacko: pa sam košček sm hotla :cry: A mazoli so že zasvetili......na tvojem obrazku :naughty: :naughty: :ninja: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Ja sm, priznam ... ampak še nisem našla vzroka :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Ja sm, priznam ... ampak še nisem našla vzroka :( Boga boga....... Na.....enga cmokeca..........kej bolš???? :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 To da bom dons cel dan v službi!!!! :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 (popravljeno) zobarja imam :( :wacko: :SS Popravljeno November 13, 2006. Popravil mina_15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 A mazoli so že zasvetili......na tvojem obrazku :naughty: :naughty: :ninja: :devil: nč bat :grrr se tud neb vidl k se svetm od bleščic :lol1: jz mam že skor veseli december :whistle: kupš kaj novoletnih voščilnic? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 nč bat :grrr se tud neb vidl k se svetm od bleščic :lol1: jz mam že skor veseli december :whistle: kupš kaj novoletnih voščilnic? :naughty: Draga moja...... Prodam Mam doma enga fena voščilnic........k jih že dobr teden dela.....seveda takrat....k si počiva učke od puzll!!!!! Bleščice....veseli december.......jap.......kokr se spomnim....... kakšen nastop svojih varovancev pa si režirala............ :eek: :eek: .) .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 13, 2006 Deli Objavljeno November 13, 2006 Draga moja...... Prodam Mam doma enga fena voščilnic........k jih že dobr teden dela.....seveda takrat....k si počiva učke od puzll!!!!! Bleščice....veseli december.......jap.......kokr se spomnim....... kakšen nastop svojih varovancev pa si režirala............ :eek: :eek: .) .) :devil: zaenkrat je čudovit nastop samo k jemo :lol1: tko da upam, da se bo božiček izprsil s čokolado :grim da bo še kak košček zame :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Ker je še tako dolgo do 15. aprila :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Ker je še tako dolgo do 15. aprila :BUA: :cry: :hmm: pa sej gume je treba po zakonu menjat do 15. marca :lol1: Popravljeno November 14, 2006. Popravil She gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 ... do .... ? :lol1: :grim tole dela pa rana ura gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 A si ziher, da je ura kriva :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Moja se je spet dokopala do neke diete in bo spet sama light hrana pri bajti :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Roka me za popizdit boli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Moja se je spet dokopala do neke diete in bo spet sama light hrana pri bajti :( drugače jo shujšaj, ne pa, da se k dietam zateka :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 drugače jo shujšaj, ne pa, da se k dietam zateka :blush: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Roka me za popizdit boli! Malo manj trkaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Malo manj trkaj :whistle: Kaki kmet! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se