KeC Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 And prud of it! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 And prud of it! :grim Pol si pa frezo kupi :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Pol si pa frezo kupi :devil: :P Vsak je sebi najboljša freza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Pol si pa frezo kupi :devil: :P Freza je za pussije in lenobe, lopato v roke pa vse prehoblat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Freza je za pussije in lenobe, lopato v roke pa vse prehoblat. Kaj si zdaj kmet ali samo kmet na prostovoljni delovni akciji :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Freza je za pussije in lenobe, lopato v roke pa vse prehoblat. Glej ga sirotinjo kak se zgovarja. Lepo priznaj, da več ko za ašovčič nimaš. :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Kurčava Ljubljana :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Valewija viha riwc nad mojo rojstno vasjo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 drugače jo shujšaj, ne pa, da se k dietam zateka :blush: da bom sam sebi delo delal? Če ma pa želje -10kg...si ja nor, se mi znuca :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Tačko sem si zvila danes :cry: (Misty bi seveda mislil, da sem si zvila roko, ker prvi dve tački pri živalih enačimo z našimi rokami :OK: Torej, da obrazložim zadevo - zadnjo desno tačko sem si zvila :D ) :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Slabo se že začel dan kar z prepirom na vsezgodaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 utrujena od življenja :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Spet hakl (enka) v šoli :( novi profesor pa vse na glavo postavleno pri fiziki... Popravljeno November 14, 2006. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Slovenska ksenofobija!! :blush: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) da bom sam sebi delo delal? Če ma pa želje -10kg...si ja nor, se mi znuca :hmm: Itak drugače kot s športom nikakor ne gre... Aja, pri enem orgazemu baje pokuriš okol 200 kcal :D (pa veselo na delo). Popravljeno November 14, 2006. Popravil DimmuMaid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 (popravljeno) Itak drugače kot s športom nikakor ne gre... Aja, pri enem orgazemu baje pokuriš okol 200 kcal :D (pa veselo na delo). Kr neki. Se pravi je vseeno ali mi pride v 3 minutah ali v pol ure. OIzgubil bom 200 cal :doze: Popravljeno November 14, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 14, 2006 Deli Objavljeno November 14, 2006 Kr neki. Se pravi je vseeno ali mi pride v 3 minutah ali v pol ure. OIzgubil bom 200 cal :doze: In čisto vseeno je ali si odspodaj ali odzgoraj, ali migaš ali spiš, ali ješ zraven japko, ali ... Jada, jada, ... Torej kolko čokoladnega namaza moram pojesti, da nadoknadim teh 200 calorij? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 (popravljeno) torej če sam sebi v usta svršim :wacko: bi bil to nekakšen perpetum mobile :eek: da pa nebom :topic: , sn slabe vo0lje ker sn celi betežni :cry: Popravljeno November 15, 2006. Popravil igr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 lepo vreme, jaz pa sem motorino odjavil :slap: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Kr neki. Se pravi je vseeno ali mi pride v 3 minutah ali v pol ure. OIzgubil bom 200 cal :doze: Pa sej sem napisala, da sam orgazem 200 kcal pokuri, nisem zdej v obzir vzela še časovno trajanje, frekvenco porivanja, sekundarne potrošnike, kot so vibratorji... :P :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Le zakaj je ŽE petek :cry: :cry: :cry: :cry: Jaz bi pa tako rad še na šiht hodu :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Le zakaj je ŽE petek :cry: :cry: :cry: :cry: Jaz bi pa tako rad še na šiht hodu :cry: :cry: :cry: :cry: brat po pivu, lahko komot začneš še na mojega hodit namesto mene. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 brat po pivu, lahko komot začneš še na mojega hodit namesto mene. :grim Spoštovani........brat po pivu Nebi hvala......tvoj delavnik je prezahteven :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 V šoli vse narobe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lavit Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 takk ddlgcajt na shitu u p................. :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 19, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2006 (popravljeno) :cry: vseuq**c&3pm Popravljeno November 19, 2006. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se