T Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 Sem bil v Milanu na salonu pa so spet želje večje od proračuna :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2006 Deli Objavljeno November 19, 2006 vreme :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2006 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) Žalosten sem, ker sem izvedel, da ni Božička. :cry: Popravljeno November 21, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Žalosten sem, ker sem izvedel, da ni Božička. :cry: ti itak navijaš za starega fotra Mraza. tak da moraš bit vesel, da je konkurenca šla fkurac. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 ti itak navijaš za starega fotra Mraza. tak da moraš bit vesel, da je konkurenca šla fkurac. B) Saj ne zaradi drugega, ampak upal sem, da bom kdaj v živo videl, kak ga bo my old man Mraz spotr ko staro šibovje, zdaj pa nič iz tega! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Ker je Olimpija zgubila v zadnjih 5ih sekundah :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Želosten sem na nek način, ker sem imel danes zadnji delovni dan v svoji stari službi. :P Vendar če bolje premislim sem tudi vesel :OK: ah... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 Mal so me posledice spremenjene telovadbe presenetle... Vse lepo in prav, sam da v meča po pol centimetra dobim, zgoraj pa 1 cm izgubim - :eek: :huh: :BUA:. No, je vsaj še vedno C :closedeyes:. Nisem pa niti malo ekstatična. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 k v službi ni nič tko, k bi mogl bit :( Doma pa še manj :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 MaNisem pa niti malo ekstatična. To ni na tebi da oceniš. :grrr Pridi enkrat k ML, pa te bomo mi. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terra Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 sjeng, a ti še živ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 23, 2006 Deli Objavljeno November 23, 2006 sjeng, a ti še živ? Sm sm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 :cry: oči žalosten ? :? jest sm tut pol :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 :cry: Dan ko se zavem svoje lastne minljivosti, meni ljuba oseba je na smrtni postelji in jaz ne morem nič :cry: nikoli več ne bo smeha med nama, radosti in objemov, topline in joka, želim da se samo še enkrat vidiva iz oči v oči in videla bo, da za vedno je v mojem srcu, res danes počutim se kot prah ! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno November 25, 2006 Deli Objavljeno November 25, 2006 sobota pa da samevem doma :( :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 sobota pa da samevem doma :( :BUA: Prav ti je :angry: , zakaj pa nisi prišel na sestanek kluba! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Že dva dni sem žalosten. :cry: Sploh nimam pravega razloga, ampak žalosten sem!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Že od petka žalosten :cry: Punca me je pustila :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 čakam pa čakam....... upam da dons dočakam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Spet v lastni državi tepejo Slovence. Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Ker mi na nekaterih področjih v življenju nikakor ne gre tako, kot bi si želela :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 Ker mi na nekaterih področjih v življenju nikakor ne gre tako, kot bi si želela :( saj ravno zato je življenje pestro :grim drugač bi bil en sam dolgcajt :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 26, 2006 Deli Objavljeno November 26, 2006 saj ravno zato je življenje pestro :grim drugač bi bil en sam dolgcajt :grim :( Ne, tud slučajno nebi blo dolgčas, lahko bi blo kvečjemu še bolj pestro. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se