Broj Jedan Objavljeno November 27, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 27, 2006 qrcoponedeljek :( če upoštevam, da se "po jutru dan pozna" bo to presneto :cry: teden upam, da bo obveljala tista druga: slab začetek .. :glare: samo, da še ne vem zakaj bi. Spet v lastni državi tepejo Slovence. Cvetoo. še velik premal jih .. pa definitivno jih po grbi dobivajo napačni primerki .. tisti, ki si batine več kot zaslužijo - jih talajo! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Dejstvo, da so aprilie tako presneto drage :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Dejstvo, da so aprilie tako presneto drage :( a ne? :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 a ne? :angry: :angry: :angry: In tko smo prisiljeni, da Japonce vozmo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 In tko smo prisiljeni, da Japonce vozmo :wacko: No ja, kakor kdo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 No ja, kakor kdo. :grim Daš za kak krog :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 In tko smo prisiljeni, da Japonce vozmo :wacko: Not really... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 In tko smo prisiljeni, da Japonce vozmo :wacko: Really not... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 zarad policajev..... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 zarad policajev..... :cry: Boga ti! :friend1: Kaj so ti pa naredli? So te tepli? Napisali kako položnico? Grdi policaji! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) Not really... :grrr Really not... :grrr Vesta kaj. Če imam na izbiro Monico Belluci, Lucy Liu in Margaret Teacher in je Monica zasedena, bom vseeno raje izbral Lucy :grim P.s.:Ne bit pikolovski, ker je Lucy kitajka :blush: Popravljeno November 27, 2006. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Vesta kaj. Če imam na izbiro Monico Belluci, Lucy Liu in Margaret Teacher in je Monica zasedena, bom vseeno raje izbral Lucy :grim P.s.:Ne bit pikolovski, ker je Lucy kitajka :blush: hehhhhehe Naomi si pa kar pozabil, a? :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 hehhhhehe Naomi si pa kar pozabil, a? :P :devil: Teacherjeva je pristnejša :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 K se nben ne spomni name :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) frstić tep se je pa čist strgal spamerka postajaš :D Popravljeno November 27, 2006. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 frostić tep se je pa čist strgal spamerka postajaš :D Vem ja, ampak vseen me nben ne mara :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Vem ja, ampak vseen me nben ne mara :cry: Če mi daš 5 jurjev te bom jest maral! Oblubm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Če mi daš 5 jurjev te bom jest maral! Oblubm Včas smo zaprjatle to zastonj delal... :blink: Sej vem,dans pa tut scat ne morš jit več zastonj na tromostovju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 Včas smo zaprjatle to zastonj delal... :blink: Sej vem,dans pa tut scat ne morš jit več zastonj na tromostovju Hehe smo mal ekonomistke ane bi cenkala ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Hehe smo mal ekonomistke ane bi cenkala ane? :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Vem ja, ampak vseen me nben ne mara :cry: Waiting for Vapo to drop in... :devil: Jaz te maram... (ko mi placas oni pir, ki si mi ga dolzna) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Waiting for Vapo to drop in... :devil: Zakaj? :? Saj veš, da mam jaz samo tebe rad. :004 :004 :004 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Waiting for Vapo to drop in... :devil: Jaz te maram... (ko mi placas oni pir, ki si mi ga dolzna) :P Sej smo se zmenil, da prideta dol v naše kraje, pa dobita pir :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Zakaj? :? Saj veš, da mam jaz samo tebe rad. :004 :004 :004 :P Iiiiiiiii.... :blush: Sej smo se zmenil, da prideta dol v naše kraje, pa dobita pir :grim Takoj ko najdem kje je Smarje-sap... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Takoj ko najdem kje je Smarje-sap... :hmm: Al sta sam 2 ovinka do tja :P Ni težko najdt, tko da nbenih izgovorov prosim :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se