fifty Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Ni frke, feldmaršal. Minorna škoda. :) Malo regrupiranja in sovražnik bo potolčen do tal. :grim :OK: Ubi boga u njemu! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
21 Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 To me žalosti da grem na fitness kljub musklfibru :grim :headbang: :lol: :lol1: :kva1: :kva2: :eek: :devil: :cry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 To me žalosti da grem na fitness kljub musklfibru :grim :headbang: :lol: :lol1: :kva1: :kva2: :eek: :devil: :cry: :P a boš izvajal samomor iz zasede.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2006 bad, bad, bad day :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Žalosten sem, pa nebom dolgo več! Grem na pir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Moja šefica je dons zadnji dan v službi. Odhaja v penzijo. :cry: :cry: :cry: :cry: Tadej Popravljeno December 1, 2006. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Moja šefica je dons zadnji dan v službi. Odhaja v penzijo. :cry: :cry: :cry: :cry: Tadej A ni to ponavad ful kul :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 A ni to ponavad ful kul :? Ni, če pričakuješ, da bodo tebe postavili na njeno mesto, potem pa prileti neki autsajder in voila, novi šef je tu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Ni, če pričakuješ, da bodo tebe postavili na njeno mesto, potem pa prileti neki autsajder in voila, novi šef je tu. :grim Njeno delovno mesto se z odhodom v penzijo ukine - varčevalni ukrepi ministra Gregorja :kva2: Lahko samo opazujem kako se mrhovinajri grebejo za njeno pisarno in parkplac :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Pogled skozi okno! :eek: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Depresiven dan :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Služba!!! :SS :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 ker je zunaj miklavževo senje, jaz pa moram rintat. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Ker na mizi nimam rdečega knofa za uničenje sveta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Ker na mizi nimam rdečega knofa za uničenje sveta. Ti si pa res žalosten. Bogi! :friend1: Al razpičkan? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pike Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Še kar ni plače :( . Dobil naj bi jo, ko bodo neke stranke nekoč plačale :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 aah....ni za govorit :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 aah....ni za govorit :cry: No kaj je,Minca,da imaš tako objokane očke? :? Pa saj veš,da te jaz mam rad! :friend1: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 No kaj je,Minca,da imaš tako objokane očke? :? Pa saj veš,da te jaz mam rad! :friend1: :blush: ah :cry: zmanjkalo mi je mlečne čokolade :cry: :cry: :cry: zate je ostalo samo še mleko...čokolado sm pa jest pojedla :grim :cry: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 ko po dolgem času pride zaljubljenost, pa potrka na napačna vrata...... :cry: bomo zdravili s športom .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 Dejstvo, da so aprilie tako presneto drage :( Ampak res... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 ko po dolgem času pride zaljubljenost, pa potrka na napačna vrata...... :cry: same here :cry: :cry: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 same here :cry: :cry: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 sm žalostna :cry: sam ne povem zakaj :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 11, 2006 Deli Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) Jst sem bil pa danes žalosten, :( pa jutri bom žalosten... :( Potem pa nekaj časa ne bom več žalosten! :grrr :D :D :OK: Hecno ne?!! :hmm: Popravljeno December 11, 2006. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se