Brdaus Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK :cry: :hmm: Mene pa fuk spravla v dobro voljo... a je vse OK s tabo, lahko kej pomagamo? Drgač pa dons prou nič slabe volje... prej nasprotno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno December 12, 2006 Deli Objavljeno December 12, 2006 :hmm: Mene pa fuk spravla v dobro voljo... a je vse OK s tabo, lahko kej pomagamo? Drgač pa dons prou nič slabe volje... prej nasprotno .) Ne, nažalost ti ne morš nič pomagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Žalosten sem, ker bodo na A-kanalu skinli oddajo, katero sem edino redno spremljal zadnjih 15 let. Danny, držim ti pesti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 :lol1: gebre :angry: ne spodobi se da se smeješ nekomu ki je žalosten :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 gebre :angry: ne spodobi se da se smeješ nekomu ki je žalosten :P :lol: Eh, gebre nima srca. Ne ve kako je, če človek iz dneva v dan, iz meseca v mesec, iz leta v leto osrečuje ljudi s svojo jasnovidnostjo, potem pa to. :cry: Upam samo, da ne bo zaprl še svojih 090 linij, ker tega pa res ne bi preživel. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Žalosten sem malo me mantra šola, no saj ni problem v ocenah, le učenje je, ampak ko pomisliš da imamo samo to se sprijazniš. Drugo pa so finance, kot veliko drugih še mantra. Pač želje po tem da bi si kaj hotel privoščit pa ne gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Žalosten sem malo me mantra šola, no saj ni problem v ocenah, le učenje je, ampak ko pomisliš da imamo samo to se sprijazniš. Drugo pa so finance, kot veliko drugih še mantra. Pač želje po tem da bi si kaj hotel privoščit pa ne gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Žalosten sem, ker sem moral 2x eno in isto brat. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 Ker je vreme u ženskem spolnem organu!!! :BUA: PS:to pa ne pomeni da imam kaj proti ženskam :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 k nimam msnja na šiht :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 14, 2006 Deli Objavljeno December 14, 2006 gebre :angry: ne spodobi se da se smeješ nekomu ki je žalosten :P :lol: :lol1: :lol1: Eh, gebre nima srca. Ne ve kako je, če človek iz dneva v dan, iz meseca v mesec, iz leta v leto osrečuje ljudi s svojo jasnovidnostjo, potem pa to. :cry: Upam samo, da ne bo zaprl še svojih 090 linij, ker tega pa res ne bi preživel. :grrr :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: gebre :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 (popravljeno) Kaj :blink: , aja ne sme se smejat v tej temi :blush: :lol1: Popravljeno December 15, 2006. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 ker sem jutri cel dan v službi, ne morem danes na novoletno zabavo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 .....ker mi smoki ni prišeu lizat kuvert :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 .....ker mi smoki ni prišeu lizat kuvert :cry: :cry: smoki ne liže kuvert :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 smoki ne liže kuvert :angry: :angry: :angry: :angry: lahko pa bi jih :angry: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 lahko pa bi jih :angry: :yes: sm reku da ščeneta zbut :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 (popravljeno) sm reku da ščeneta zbut :D :D :D :D :nono: :nono: že spi oz.smrči :yes: prid lizat :angry: ti sploh neveš kok je fino :OK: samo preveč jih je.... ko te dobim....se pazi :grim Popravljeno December 16, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 :nono: :nono: že spi oz.smrči :yes: prid lizat :angry: ti sploh neveš kok je fino :OK: samo preveč jih je.... ko te dobim....se pazi :grim nam pršu lizat, k jih maš že preveč :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 nam pršu lizat, k jih maš že preveč :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: že :hmm: še preveč :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2006 :cry: .. ker moram delati in ne morem na MS zabavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Narediv natančen pregled mojega finančnega stanja. GROZA!!! :eek: :cry: Oreng mopeda ne bo še DVE leti! Razen če: 1. Božiček (če ga ne bo Pervy prej s šibrami fento) 2. Sedmica na lotu (menda mam več možnosti,da sredi zime strela vame vseka) 3. Kaka bogata vdova (nobene ne poznam) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Ma prav nič!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se