vapotek Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Pravzaprav nisem žalosten, ampak besen. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Pravzaprav nisem žalosten, ampak besen. :angry: ...šele zdaj prečital kako in kaj. Upravičeno. :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 cel šiht delala,pa v bistvu nč nardila :( zdej morm pa še doma delat :( pa čist sm zmatrana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Dons res ni moj dan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 .....zato :cry: :cry: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Tud jaz sem bolj besna, kot žalostna, ker se je iz ne vem kakšnega razloga na mojem bančnem računu pojavilo manj denarja, kot bi se moralo :angry: Upam, da se jutri zadeva uredi in v bližnji prihodnosti na račun prikaplja še enkrat tolko kot zdaj :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Zaradi zelo velikih problem z šolo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Ne glih žalosten ampak crknjen, zadnje tedne po dobrih 16 ur dela, pa še danes ko sn mislo k ML na pivo, sn komaj zaj končal z delom!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Ker sem par ur nazaj objemal školjko :SS in to ne zarad :beer1: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Še 4. hakl letos je pado... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 K me neki stiska pr srčku :unsure: PS:pa še sanda7mi noče posodit dolgih gat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 K me neki stiska pr srčku :unsure: Pojdi k dohtarju!!! S srcem se ni za špilat!!! :nono: Sem poznav enga,ko ga je tak malo stiskalo,pol ga je pa hertzšlak rukno,pa je šov rakom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 20, 2006 Deli Objavljeno December 20, 2006 Pojdi k dohtarju!!! S srcem se ni za špilat!!! :nono: Sem poznav enga,ko ga je tak malo stiskalo,pol ga je pa hertzšlak rukno,pa je šov rakom :whistle: ja sam...mene drgač stiska :( Ne vem če mi lohka dohtar pomaga...kšna sestra kvečjemu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 (popravljeno) Ena oseba me pet posto ne jebe, jaz bi pa ful rad, da bi me še kaki procent zraven. Popravljeno December 21, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Ena oseba me pet posto ne jebe, jaz bi pa ful rad, da bi me še kaki procent zraven. :blink: Ktera je to, da se pomenmo z njo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 :blink: Ktera je to, da se pomenmo z njo :angry: Ne morema zdaj tu v javnosti. Ti bom na samem povedal. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Ne morema zdaj tu v javnosti. Ti bom na samem povedal. .) Vredi, spomladi torej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Vredi, spomladi torej :OK: To bo prej kot si misliš, tak da ti predlagam, da se začneš počasi pripravljat. :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 ah, spet ne morm spat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 jz bi stouku tisga k te jezi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 jz bi stouku tisga k te jezi sploh me nihče ne jezi :grrr tko da kar šparaj pesti :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 To bo prej kot si misliš, tak da ti predlagam, da se začneš počasi pripravljat. :devil: :P Pripravljat :? Bo to dolg govor al kako? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Pripravljat :? Bo to dolg govor al kako? Ti zaradi mene lahko govoriš kolko češ, jaz sem pa bolj mož dejanj. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 :cry: :cry: kr neki :cry: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 sploh me nihče ne jezi :grrr tko da kar šparaj pesti :lol1: potem pa kr spat nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se