First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Ti zaradi mene lahko govoriš kolko češ, jaz sem pa bolj mož dejanj. :P Če pa si reku, da mi boš na samem povedal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Če pa si reku, da mi boš na samem povedal .) Eh, to se pri nas samo tak reče, če hočeš....... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 Eh, to se pri nas samo tak reče, če hočeš....... :P Pa tak povej, nč te bit sram :grrr Sm vsega hudga navajena :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Zbolu..... morm ležat doma... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 :cry: Ka zaj? A ji boma vkup povedala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Zbolu..... morm ležat doma... :( bogi oči :friend2: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Tenks malček :), sej bom jutr že šibal okrog verjetno.. upam no :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Vceraj odjavil motor... :( Budalo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Jep, če želiš ti pomagam in ti jaz treskam glavo v zid, ko se boš utrudil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Vceraj odjavil motor... :( Budalo :headbang: Eh, Windo. Ni panike, boš pa z novimi rokavicami Audi-ja vozo. Pri odprtih šipah, seveda... :devil: :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 mater piha pa temperatura je okol lule pardon nule :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Vceraj odjavil motor... :( Budalo :headbang: sam res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 :BUA: Skor še en let okrog, pa še zmeri nism :huh: velik lep in bogat :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 :BUA: Skor še en let okrog, pa še zmeri nism :huh: velik lep in bogat :headbang: :headbang: Ne se sekiri :friend1: ,saj nisi samo ti tak. Mogoče boma pa drugo leto ratala velika,lepa in bogata! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 A se lahko pridruzim tem utopicnim zeljam :? :headbang: eh gremo na pir :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 2 uri mi ni pisu :cry: :cry: (ampakmejemalkasnejpoklicu) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Matematika nms (celo konferenco mam za popravit) :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 zarad ene novice :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 čaka me s5 neki kar ne maram :cry: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Spet se bo treba učit...po doooollllggggeeeeemmm času :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 legenda, upam da si najdu večni rock n' roll. pozdravi hendrixa in morisona še od nas, ki ostajamo tu! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 ...ker ne morem da spavam :slap: premal pirčka :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 dele medica al pa zakuhan vinčk -ne per Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se