Sanda7 Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 ker se verjetno bliža konec nekega lepega obdobja z določeno osebo :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 ker se verjetno bliža konec nekega lepega obdobja z določeno osebo :cry: :( :hmm: A zato toliko otrok v SLO ni dobilo svojega božičnega darila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 ker se verjetno bliža konec nekega lepega obdobja z določeno osebo :cry: :( to pa ni najbl lušn :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 je šlu use po vodi..... :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Ajdi punce glavo pokonci !!! :004 Globok udihnt pa dalje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 Ajdi punce glavo pokonci !!! :004 Globok udihnt pa dalje.... pa izprsit se k že zajemate luft lakše se diše brez bronhijev bonbonov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 9, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2007 vse :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 ker je šele torek :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 žalosten sem,kr tak,... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 9, 2007 Deli Objavljeno Januar 9, 2007 ker me grlo boli :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 10, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2007 (popravljeno) še bolj :cry: :cry: :cry: Popravljeno Januar 10, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 Ne znam se vec spravit ucit!Se mi kr obraca ko slisim to besedo :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 (popravljeno) Ne znam se vec spravit ucit!Se mi kr obraca ko slisim to besedo :wacko: jah snupi,knjigo v roke...pa za pisalno mizo pa se učit ;) jest bi se pa se ne morem/se mi ni treba :lol1: :lol1: drugač sm pa žalostna,ker nimam nč za počet :cry: pa še boli me noga fuuul :cry: :cry: Popravljeno Januar 10, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 10, 2007 Deli Objavljeno Januar 10, 2007 Snega ni... in ni, in ni, in ni,... :headbang: :headbang: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2007 vsi me neki napizdevajo brezveze dežurnikriwcipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 žaloste oz JEZEN ker sm danes presilu navoj na nekem vijaku na motorju :angry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 Snega ni... in ni, in ni, in ni,... :headbang: :headbang: :cry: Ne klič hudiča :P ..:OK: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Januar 14, 2007 Deli Objavljeno Januar 14, 2007 se bom šel mal optimista...... [attachmentid=89743] ne obupat že voham vikend B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 15, 2007 Deli Objavljeno Januar 15, 2007 Našli pogrešanega prijatelja :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 15, 2007 Deli Objavljeno Januar 15, 2007 Skor zihr nekaj zajebal v 0 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Še en tedn je do izpita jst pa spet nimam pojma... :angry: :angry: (tak sm jezn nase hkrat pa tud žalosten) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Čofnu izpit :BUA: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 zaje***a sm neki :SS :SS :angry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 mal se že temni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 19, 2007 Deli Objavljeno Januar 19, 2007 ...pa še ostrigla sm se preveč :cry: :angry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se