gebre Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Kaj se folku dogaja :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 kr neki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 ker se moram učiti :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 ker se moram učiti :cry: Nikar tako, tovariš TITO bi bil ponosen nate :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 upam da se neki ni zgodil :cry: da ne bom...................... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Jao kuko sem jest dons utrujen :beer1: :beer2: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 upam da se neki ni zgodil :cry: da ne bom...................... :cry: To moraš pa sama paziti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 ker se moram učiti :cry: jz bi pa rajš da gema na per ka prauš se boma pol skp učila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 ...včeraj v prometni nesreči preminil kolega :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 ...včeraj v prometni nesreči preminil kolega :cry: :cry: :cry: :cry: sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 upam da se neki ni zgodil :cry: da ne bom...................... :cry: Kaj zaj, si al nisi? Pa da ne bom čisto :topic: , ker to res ni v moji navadi. Žalosten sem, ker sem si za malco kupil 1/2 kile češenj (uvoz iz Čila) in za teh par kiršn plačal 12 ojrof! :angry: Ampak dobre pa so ko sto mater! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 ker se moram učiti :cry: ti se kr dej učit. boš dobila Titovo štipendijo...... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Ker ne morem it po sihtu na pir... (plural) :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Kaj zaj, si al nisi? :lol1: seveda sem :grim ampak odvisno kaj misliš :hmm: ker kaj tut nisem :hmm: :grim :grrr :D žalostna sem,ker dones ne bom vidla nekoga :cry: :( :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 ker sem en let več ,matr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 ker je hčerka ful bolana :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 mah ne vem... ne gre use po načrtih :BUA: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 zdravje se nč kej ne izbolšuje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denis89 Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 buban sem , pa še pička me jebe v glavo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 Ne morem dons na Therione, ker sem zbolela :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 buban sem , pa še pička me jebe v glavo dej jo nazaj :angry: :P :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2007 Deli Objavljeno Januar 31, 2007 pa bo šla med druge noge :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Motor me nekaj zajebava... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ker je že šooOOu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se