bandy Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ker zmankal pijače ,šment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 ...ker bo jutri deževalo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 (popravljeno) ....ker z mojim lupčkom neki ni ok :cry: s psom namreč :cry: :( Popravljeno Februar 7, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 ker se mi zmirom bolj bliža abraham, saj ni res pa je :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 ker se mi zmirom bolj bliža abraham, saj ni res pa je :cry: pa veš da ti ni videt!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 k sem slisal vremensko za ta vikend ,nic nav km :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pesek na ovinku Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Ne sekiraj se, to je čisto normalno za ta letni čas. Mene posnemaj. Gištel je v Ljubljani,, motor v Kočevju, ležaji na Japonskem, gume so še na Češkem... Ni varjante, da bi se vozil, vsaj še par mesecev ne. Je kar ugodno vreme, vsaj za nas, ki še šraubamo motorje za sezono. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Tak usran dan, ko gre vse ful narobe že od zjutraj .. pa še rama me boli - ne neha in ne neha :? Kljub temu, da sem slabo prespal noč, še vedno mislim na prijatelja motorista Toma, ki je umrl v Indiji, na poti okoli sveta z motorjem. Policija pravi, da je bil nesrečen slučaj?????? :? Prijatelj Peter, ki me je včeraj o tem obvestil, je še v Bombayu in ureja zadeve za prevoz v Anglijo. Res žalostno..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 (popravljeno) .....smrt psa...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Popravljeno Februar 10, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 .....smrt psa...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 Minca! :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 .....smrt psa...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sožalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 kako bolezen uniči človeka v kratkem času :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 kako bolezen uniči človeka v kratkem času :cry: :cry: :cry: glavo pokonci :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Danes sem, kljub drekastemu vremenu, dobre volje. Nisem žalosten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 misel na moj prodani motor me ubija :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Zakaj pa? Kupi si novega. Saj si ga verjetno zato prodala, mar ne?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 11, 2007 Deli Objavljeno Februar 11, 2007 Ker opažam, da eni tu, kar nabijo in nabijajo :grim neglede na naslov teme :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) Konec vikenda :( .....smrt psa...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sožalje :( :friend1: Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Tako veliko kritik, pa niti enega, samega argumenta. Bedno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) Ker mi je sfalilo edigsa. :cry: Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Ker mi je sfalilo edigsa. :cry: A si na ruzak pisal svoje najljubse bende - tokio hotel in podobno? Jaz pa slabe volje, ker ne vem zakaj sem z avtom na sihtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 ...Jaz pa slabe volje, ker ne vem zakaj sem z avtom na sihtu. Osebno me avto moti bistveno manj kot tisto drugo. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Danes nisem žalosten.Še. Mogoče pa bom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Danes nisem žalosten.Še. Mogoče pa bom. Pa hiperaktiven tudi nisi, ane? Mogoče pa še boš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se