gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 (popravljeno) Pa hiperaktiven tudi nisi, ane? Mogoče pa še boš :) O, to pa ja. Samo počakaj da bo ura 12.00. Takrat se pri meni začne "špil". P.S. Kaj bi rad pokazal s to tabelo? Da sem priden? Sem. To pa zmeraj in povsod. Popravljeno Februar 13, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 O, to pa ja. Samo počakaj da bo ura 12.00. Takrat se pri meni začne "špil". P.S. Kaj bi rad pokazal s to tabelo? Da sem priden? Sem. To pa zmeraj in povsod. nič hudega kr piš mamo kaj brat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Da v Areju v veleslalomu ni zmagala Anja Pearson. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Jaz sem pa žalosten, ker mi je umrl prijatelj, pa je štel šele 17 let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Nisem žalosten. Lep večer je. Na SP-ju v veleslalomu je zmagala Hospova, v kino grem in s tem postom sem postal car. Zato nisem žalosten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Too much fucking biology :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Jaz sem pa žalosten, ker mi je umrl prijatelj, pa je štel šele 17 let sožalje to pa ni glih dobra vest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Tako lepo vreme jaz pa brez akomulatorja :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 14, 2007 Deli Objavljeno Februar 14, 2007 Tako lepo vreme jaz pa brez akomulatorja :cry: :cry: :cry: Jest pa na šihtu :headbang: Ampak bo kmal konc :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Zdaj ne vem točno, al naj bom žalosten al vesel, ker se je krog ljudi katerim zaupam zmanjšal za 1. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 ma,vse po vrsti :cry: :cry: :cry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Nism žalosten, ampak razpi*#en... samo za pretepst, prokleta banda nesposobna. In oni naj bi KAO imel certifikat za kakovost :headbang: Še enga lista ne morjo napisat :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Zdaj ne vem točno, al naj bom žalosten al vesel, ker se je krog ljudi katerim zaupam zmanjšal za 1. :? Dokler nisi na nuli, ni panike. Potem pa ET-ja pokličeš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 15, 2007 Deli Objavljeno Februar 15, 2007 Problemi, ene rešiš drugi pridejo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 še vedno brez motorja :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 še vedno brez motorja :( posodim dokler ne dobiš svojega :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 še vedno brez motorja :( tud jst :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 še vedno brez motorja :( tud jst :headbang: :headbang: Se pridružujem :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 bom tko napisala,še vedno brez registriranga motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 Jaz pa še vedno brez akomulatorja :BUA: očitno me noben ne mara :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 vročina :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Ma nekdo je naslonu kolo na motor in ma en grd šrimf :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 vesel sm kurblu danes okol bajte pa do sosede Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Vse kar je blo danes dobrega je imelo tolko bolj negativno plat ... pa je šele začetek dneva :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 za življenje se bojuje prijateljica :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se