Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Žalosten :huh: Lahko bi rekel razočaran nad svojimi koleni... me ne držijo ravno najbolje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Žalosten :huh: Lahko bi rekel razočaran nad svojimi koleni... me ne držijo ravno najbolje ne bod tolk mehkužn :wacko: kolena pa ja niso življensko pomembna :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 ne bod tolk mehkužn :wacko: kolena pa ja niso življensko pomembna :grrr Se vidi, da že neki cajta nisi... pa bot ti na itisonu na kolenih in.... khm.... unga one uno :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Se vidi, da že neki cajta nisi... pa bot ti na itisonu na kolenih in.... khm.... unga one uno :evilgrin: kako nisem? :kva2: jz vsak teden po tleh pomivam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 kako nisem? :kva2: jz vsak teden po tleh pomivam :lol1: sj on tut pomiva samo da malo drgač kot ti je hotu povedat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Žalost bom dans ujčkal, dokler mi ne bo zaspala v naročju. :cry: Ni bil pravi dan. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Se vidi, da že neki cajta nisi... pa bot ti na itisonu na kolenih in.... khm.... unga one uno :evilgrin: Pomanjkanje prakse. Boš moral več trenirat. Kot predlaga Soncy, vzemi cunjo, na kolena in pomij komplet tla v stanovanju. Ponavljaj vsak dan. Naslednji sex bo pravi užitek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 ah :closedeyes: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 ah :closedeyes: :doze: in UHH :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 ....slabo kaže da bom s kom kam šla.... :closedeyes: :trance_33_sleep: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 Nimam nič pametnega za počet... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 Kavč, pa se izležavaj. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 SEM zajebu neke kratko luč na kombiju de pa mi ne sveti :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Deda mi je umrl :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 nisem uspela reg :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 hudo mi je...:( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ma cel dan je šel v Ku*ac :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 k je oblačno pa ne moreš sest na motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 (popravljeno) ma neki upam da se mi ne dogaja..........in zarad tega sm žalostna in zamorjena :cry: :cry: :closedeyes: ahh :doze: kdaj bo bolš?.... Popravljeno Februar 28, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 ahh :doze: kdaj bo bolš?.... Pametni pravijo, da zemlja vse ven potegne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 k je tak bedast vreme saj lahk sedež na motor sam (ni to to),mal se tolažim z nedeljo k sobota ? dan po PARTYU glava pa podobne stvari,ni za na cesto :beer2: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 k je tak bedast vreme saj lahk sedež na motor sam (ni to to),mal se tolažim z nedeljo k sobota ? dan po PARTYU glava pa podobne stvari,ni za na cesto :beer2: :beer1: Jst mačka najlažje preženem z furco z odprtim vezirjem .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 ker ni sončka :( :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 V odpovednem roku, pa mam feeling, da moram se vec delat... Vceraj nocna, danes spet ponoci na siht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 V odpovednem roku, pa mam feeling, da moram se vec delat... Vceraj nocna, danes spet ponoci na siht o groza :wacko: potolaž se s tem, da bo tretja nočna pa najboljša :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se