Brihta Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 1.No ja motorja nimam-moj ga bojda dobi nekje v 14-ih dneh :) 2.Služba se kmalu menja :yea1: :yea1: :yea1: 3.Vojak se obnese zelooooo dobro :blush: :wub: 4.Tudi zate pride čas :grim P.S. Sam upam da nisi s tistim "Ko bi še meni tako laufalo" mislu na to, da bi te vojak pumpal :P JA glede na to, da mi motor laufa, zdravje je kul, služba je kul, mi samo še kak vojak manjka :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 JA glede na to, da mi motor laufa, zdravje je kul, služba je kul, mi samo še kak vojak manjka :blush: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Neki tazga bo ja :( Kaj pa če bi si poiskala kakega dobrega (ampak res - ne goljufa) bioenergetika? Moj frend (sicer v BG) je bil resno totalka v pičkimatrnigrozni imew je vse mogoče težave do diabetesa in bio-fant ga je zrihtow v treh seansah, tako da ys kar verjeti ne morem celo sladkor se mu je znormalizirow, da mu ni treba več jemati insulina (krvne kontrole še vedno vsakodnevno). Malo se pozanimaj - tudi v SLO je nekaj pravih mojstrow. Drži se .. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Kaj pa ... Drži se .. :OK: Sej v tem je problem, k vsi sam neki služjo in mi grejo na :SS :BUA: Pa hvala :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Sej v tem je problem, k vsi sam neki služjo in mi grejo na :SS :BUA: Pa hvala :blush: Kolikor se spomnim, Domančić ni imel neke fiksne tarife. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Dobil pismo od zavarovalnice...preveč sem si obetal :cry: ... očitno bom res še kar nekaj časa brez motorja.... :cry: :cry: :cry: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 neki me pičl v nogo :wacko: zatečena, ko da 3x zlomljena :slap: me pride kdo nost k težko hodm? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Ma, kdo te bo pa prenasal. P.S. Sem napisal zato, ker sovpada v kontekst... :blink: Pocajtaj se cimprej. Me pa zanima kaj ali kdo te je picu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Ma, kdo te bo pa prenasal. P.S. Sem napisal zato, ker sovpada v kontekst... :blink: Pocajtaj se cimprej. Me pa zanima kaj ali kdo te je picu :P :lol1: e, to bi pa tud jz rada vedla :grim pojma nimam ne kdaj ne kdo :angry: pol pa bod v naravi :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 :lol1: e, to bi pa tud jz rada vedla :grim pojma nimam ne kdaj ne kdo :angry: pol pa bod v naravi :headbang: Kaj pa je bilo z ubogo kačo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Kaj pa je bilo z ubogo kačo? bodo novi čevlji, cviček ji ni teknil .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 A si jo poscala al kva? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 A si jo poscala al kva? :D sam pihnla vanjo, je blo dovolj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 A si jo poscala al kva? :D poščije se jejža :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Ker se je že začela "črna sezona" pa šele marca smo :( :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Konce lepega 4 letnega obdobja...sam zakwa mora bit na tak način... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Nisem dobila čevljev :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Ker se je že začela "črna sezona" pa šele marca smo :( :closedeyes: sam res ,sem slišu da smo zgubili motorista naj bi ga baje izsilil avto :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 No words ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Ker se je že začela "črna sezona" pa šele marca smo :( :closedeyes: žalostno.... R.I.P. :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Ker sem 3 ure sedu pr Mačku v gostilni in čakal TDMja da pride,rekel je sam pojem kosilo pa uletim z motorjem ,po treh urah ga poklicem ,kje si ,pa prav ej tlele na Slovanu ga nalivamo prid sem,saj ne morš verjet :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 tazadna guma šla u k...c pa se dons ne morm vozt :BUA: nova pa šele drug tedn pride :headbang: :headbang: bomo drugič mal prej zamenal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Malo prej direktorju in namestnici oznanila, da zapuščam firmo. :( Žalost je bilo občutit z obeh strani, predvsem zaradi odličnih odnosov med nami. Ampak dejstvo, da grem na bolje in predvsem končno na delovno mesto, ki je povezano z mojim študijem, nekako premaga vse. Sem pa žalostna ja, zaradi dobrega kolektiva v tej firmi :cry: Novim zmagam naproti :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Novim zmagam naproti :yea1: tko se govori jst pa sm slabe volje zarad vremena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2007 ys sem pa žalosten zaradi onega filma v lovski temi :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se