Broj Jedan Objavljeno Marec 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2007 ja?? :? ni ne..je dost bolš samo ni pa še mimo :cry: Kaj pa če bi krenil malo v akcijo, ne pa žaloval pred pc-jem? Poiskaw kako dobro družbo .. dans je sobota "Saturday night feever" begins any moment .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 smotn vreme naredu samo 45 km! :BUA: cel dan me že boli glava :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 smotn vreme naredu samo 45 km! :BUA: cel dan me že boli glava :headbang: Ej, kolk' bi te šele, če bi jih letos 11 taužent'! :o :o :? :cry: Na motorkobotoplo. :P :grim Leta & kilometri so skregan med seboj! :yes: :( :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Nedelja, kar pomeni konec vikenda :( :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 ta vikend pa mi je bil tok bedn tko da sam bog da ga je konc :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Mah sranje :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 še sama ne vem točn :? :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2007 še sama ne vem točn :? :( :cry: Sy bo kmalu mimo .. to pride pa gre kot dež .. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 sej bo kmal vikend,sam baje bo lsabo prvo je blo rečeno lepo dj je pa včeri zajebu ga un na meteorološkem zavodu :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 dež do 19. aprila...vsaj :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 Pred nekaj minutami izvedela da je umrl fantek, prav tako nedonošenček tako kot moja Kaja, star 6 mesecev :cry: Mali angel, počivaj v miru. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Vedno mora dež začet padat pred vikendom :( :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Vedno mora dež začet padat pred vikendom :( :BUA: sam čist zares to je že 3. teden :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Na sihtu dobil knjizico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 dež, spet se nam nč vozu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Na sihtu dobil knjizico srečnež. kolk je blo nakazila v njej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Na sihtu dobil knjizico A ni to za v Nasmeh...? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 A ni to za v Nasmeh...? :blink: je ja sam odvisno kako knigo je dobu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Ker me nekdo ne pokliče. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Ker me nekdo ne pokliče. :cry: nimam tvoje številke, na službeni 090 trajmaldiZex pa te tut ne dobim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 ...na službeni 090 trajmaldiZex pa te tut ne dobim Kak te ne? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Na sihtu dobil knjizico :? M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Dal odpoved... Nova sluzba... Kurc Siola ni vec :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Tudi jaz sem se poslovila včeraj od stare službe :( Kok so me lepo presentli. :blush: Knjiga Benke Pulko z njenim osebnim posvetilom meni in še vrsto drugih daril, ter besede ki so mi res segle v srce :) S ponedeljkom pa naprej. :D Me boste vsaj na MS frej, k me ne bo več gor :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Mi pa v jok :cry: (patočistresnopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se