halls Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Tudi jaz sem se poslovila včeraj od stare službe :( S ponedeljkom pa naprej. :D Me boste vsaj na MS frej, k me ne bo več gor :P Pa menda ja ne greš v rudnik delat? :hmm: Lopata in kramp nista za tvoje rokce! :nono:
First Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Mi pa v jok :cry: (patočistresnopress) Mam občutek da res ja :lol1: Se bomo pa na Grobniku kej vidl :D Pa menda ja ne greš v rudnik delat? :hmm: Lopata in kramp nista za tvoje rokce! :nono: Ah no, lopata mi ni tuja, ampak vseeno ne grem v rudnik delat :grrr :) Mnogo bolj prijazno za moje rokce bo delo na UVI-ju :grim
Pervy Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 Mnogo bolj prijazno za moje rokce bo delo na UVI-ju :grim UVI- ultravijolčni indeks :hmm: sliši se neprijazno koži :blink:
First Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 :cry: Ka pa ti vekaš? UVI- ultravijolčni indeks :hmm: sliši se neprijazno koži :blink: Njet :grrr UVI na Gregorčičevi 25 :P
BremzPenzl Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 (popravljeno) Danes jaz tudi zadnji dan v službi... ..za letos... potem pa..to Popravljeno Marec 31, 2007. Popravil BremzPenzl
Manu Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 :huh: :( :krneki: :friend1: :friend2: :friend1: :friend2: :friend1: :friend2:
ShadoW88 Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Razlogi obstajajo, razlag pa ni :( :( :(
minca Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ....zaradi ene ful slabe novice :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ......
stigmata Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 zaradi čisto vsega kar se mi trenutno dogaja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
soncy Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 zaradi čisto vsega kar se mi trenutno dogaja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: deliva žalost, mogoč bo boljš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
stigmata Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 žalostna sem ker izgubljam največje sonce mojega življenja! :cry:
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2007 žalostna sem ker izgubljam največje sonce mojega življenja! :cry: Ne, ne .. mlada si še .. našla boš drugo - večje. Verjemi. :friend1:
Žarko G. Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 dans je bil sonce, ona je mela minič, jst čist motor, a jst trot pa pozabu fotoaparet :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :slap: :slap: :slap: :slap:
stigmata Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Ne, ne .. mlada si še .. našla boš drugo - večje. Verjemi. :friend1: nimaš pojma o čem govorim :angry: mene je moje sonce spravlo na svet!!!!!!!!!!!!!!!!
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2007 mene je moje sonce spravlo na svet!!!!!!!!!!!!!!!! sorry - Venera .. upam, da te vseeno kmalu mine žalost .. :OK:
Ski_Fanatic Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 (popravljeno) Nič skijanja danes spljoh :cry: :naughty: :P Popravljeno April 4, 2007. Popravil BlueSpeed
bandy Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 k se ne morem dogovorit za nakup motorja kr neke jebejo :fredy:
Žarko G. Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 k se ne morem dogovorit za nakup motorja kr neke jebejo :fredy: ker motor pa? :? :photo: mene pa mori slaba ocena!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se