halls Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Tudi jaz sem se poslovila včeraj od stare službe :( S ponedeljkom pa naprej. :D Me boste vsaj na MS frej, k me ne bo več gor :P Pa menda ja ne greš v rudnik delat? :hmm: Lopata in kramp nista za tvoje rokce! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Mi pa v jok :cry: (patočistresnopress) Mam občutek da res ja :lol1: Se bomo pa na Grobniku kej vidl :D Pa menda ja ne greš v rudnik delat? :hmm: Lopata in kramp nista za tvoje rokce! :nono: Ah no, lopata mi ni tuja, ampak vseeno ne grem v rudnik delat :grrr :) Mnogo bolj prijazno za moje rokce bo delo na UVI-ju :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Mnogo bolj prijazno za moje rokce bo delo na UVI-ju :grim UVI- ultravijolčni indeks :hmm: sliši se neprijazno koži :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 :cry: Ka pa ti vekaš? UVI- ultravijolčni indeks :hmm: sliši se neprijazno koži :blink: Njet :grrr UVI na Gregorčičevi 25 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 (popravljeno) Danes jaz tudi zadnji dan v službi... ..za letos... potem pa..to Popravljeno Marec 31, 2007. Popravil BremzPenzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 :( :( :cry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 nimam sreče dons :grrr :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 :huh: :( :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 :huh: :( :krneki: :friend1: :friend2: :friend1: :friend2: :friend1: :friend2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Razlogi obstajajo, razlag pa ni :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 bolan :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 ....zaradi ene ful slabe novice :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 zaradi čisto vsega kar se mi trenutno dogaja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 bolan :BUA: jst tut :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 zaradi čisto vsega kar se mi trenutno dogaja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: deliva žalost, mogoč bo boljš :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 žalostna sem ker izgubljam največje sonce mojega življenja! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 žalostna sem ker izgubljam največje sonce mojega življenja! :cry: Ne, ne .. mlada si še .. našla boš drugo - večje. Verjemi. :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 dans je bil sonce, ona je mela minič, jst čist motor, a jst trot pa pozabu fotoaparet :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :slap: :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Ne, ne .. mlada si še .. našla boš drugo - večje. Verjemi. :friend1: nimaš pojma o čem govorim :angry: mene je moje sonce spravlo na svet!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 mene je moje sonce spravlo na svet!!!!!!!!!!!!!!!! sorry - Venera .. upam, da te vseeno kmalu mine žalost .. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 (popravljeno) Nič skijanja danes spljoh :cry: :naughty: :P Popravljeno April 4, 2007. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 k se ne morem dogovorit za nakup motorja kr neke jebejo :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 k se ne morem dogovorit za nakup motorja kr neke jebejo :fredy: ker motor pa? :? :photo: mene pa mori slaba ocena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 vse skup je kr neki :doze: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se