minca Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 ker mi neki ni šlo po planih :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno April 5, 2007 Deli Objavljeno April 5, 2007 Šele sedaj konec šihta! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno April 7, 2007 Deli Objavljeno April 7, 2007 Ker mi vsi ki se veseli vozite delate ogrooooooooomne skomine.... .) :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 Kr neki :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 Kr neki :cry: :friend1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 Kr neki :cry: ma isto, pa še ful se mam za učit :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ma isto, pa še ful se mam za učit :BUA: Ma isto,kot First,sam ti brez lubčka! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 Ma isto,kot First,sam ti brez lubčka! :P :cry: :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 :friend1: :004 Pomagalo. Hvala :blush: :004 :cry: :cry: :( Pa od mene enga :004 da bo bolš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ker motor pa? :? :photo: mene pa mori slaba ocena! hondo šhadow 750 pa je lastnik direktor poln gnara pa j....e Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 hondo šhadow 750 pa je lastnik direktor poln gnara pa j....e lep motor, bi ga mel sam bi raj mel dragstarja 650 tenks first :D sam dons sm kul volje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 sej nisem pretirano žalostna, me pa malo žalosti, da so moj dragi in polovica MB sekcije šli na furo, jaz pa bom doma na balkonu knjigo brala :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 sej nisem pretirano žalostna, me pa malo žalosti, da so moj dragi in polovica MB sekcije šli na furo, jaz pa bom doma na balkonu knjigo brala :( no sva že dva, vsi moji kolegi so tudi danes šli na furo jaz pa doma :angry: edino da jaz nisem noseč ampak vseeno hodim še težje kot ti :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 greva na pir in se ga nažreva od žalosti :devil: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 greva na pir in se ga nažreva od žalosti :devil: .) rabim nekoga da me pripelje v MB, pa izberi eno gostilno kjer ne rabim od avta do šanka it več kot 10 metrov :slap: bemti pa tako sranje :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Zmeraj neki problemi, zmeraj zmeraj. Enkrat motor, drugič baba tretjič šola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Zmeraj neki problemi, zmeraj zmeraj. Enkrat motor, drugič baba tretjič šola Bogi,bogi! :friend1: Znebi se tistega,kar boš najlažje pogrešal! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 Zakaj se mi zdi, da to ne bo motor :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 dons sm naredu 0,00 km :hmm: :huh: :closedeyes: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: tok sm mel dela, da ubistvu sploh ga še nism pogledu :? :? :eek: .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . no zdej pa sm ga, še je doma :unsure: :( :( :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno April 10, 2007 Deli Objavljeno April 10, 2007 lep motor, bi ga mel sam bi raj mel dragstarja 650 tenks first :D sam dons sm kul volje :OK: ttu super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 ah.... :cry: :( :cry: zakaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 Ponedeljek - doooolg šiht! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 (popravljeno) Ful se mi lušta z nekom it na pir, pa ni nikogar. Kljub temu, da častim. :? Katastrofa, kam gre ta svet. :( Popravljeno April 23, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 delm strip(bol za foro) za razredni forum pa mi zmankuje idej :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 nisem bla na grobniku :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jebemti pa osebne in pasuši :headbang: pa še nism dobila lupčka... :cry: :cry: :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se