motofrik Objavljeno April 27, 2007 Deli Objavljeno April 27, 2007 Meni pa ni žal, da nisem bil na Grobniku,- sem raje patra Nika šel pozdravit. Mi je pa žal, da sem z našega konca bil sam... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Ker morm zdele na šiht :BUA: No upam vsaj da hitr mine tja do 12.30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majolka Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 tudi jaz....oz.sem že v službi :BUA: ................naj nam mine kar se da hitro.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Ko misliš, kako bo vse lepo in krasno........potem pa........nič od tega. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarchy Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Ko misliš, kako bo vse lepo in krasno........potem pa........nič od tega. :( s tabo sm tud jz, tko da evo sva že dva, pa mogoče se nama vse obrne, upanje umre zadnje .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 s tabo sm tud jz, tko da evo sva že dva, pa mogoče se nama vse obrne, upanje umre zadnje .) Smo že trije... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 Ni več mojga motorjaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 ker ni sončka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 ni mi uspelo narediti-izsiliti most...deeelam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 30, 2007 Deli Objavljeno April 30, 2007 heksn šus me je udaru :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 mah :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sreča mi ni usojena,kaj šele kej druzga... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 1, 2007 Deli Objavljeno Maj 1, 2007 dele ponoč me je ujel dž že v kamniku pol pa sm mogu jit še čez črnivc v gornji grad pol pa spet nazaj :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupy Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 mah :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sms :cry: besede v njem :cry: in potem še hinavska beseda :doze: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 mah :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sms :cry: besede v njem :cry: in potem še hinavska beseda :doze: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :friend1: :friend1: ne :cry: ,saj bo bolš! :grim :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupy Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 mah ne bo :cry: :cry: jebemti pa tipi :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 Tu joka Pupy,tam Minca,pa kaj je z vami,dečvami? :hmm: A smo tipi res taki prasci? Jaz nisem tak!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 beybe moje nč :cry: tipi tko no comment, tko d ja... še tuki obema enga :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 (popravljeno) bo že boljš :cry: :) halsi :yes: Popravljeno Maj 3, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Kr neki vse skup :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) Gremo na pir :yea2: ups :unsure: , napačna tema :blush: Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Tu joka Pupy,tam Minca,pa kaj je z vami,dečvami? :hmm: A smo tipi res taki prasci? Jaz nisem tak!!! :grim še hujši smo :D :D ... ma kaj te vsi neke jokcate, poglejte si film oz. dokumentarec the secret... jaz se po tistem skušam ravnat od zmeraj, pa ugotoviš da je življenje več kot lepo :D :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Ker bom po vsej verjetnosti imel popravne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 Ker bom po vsej verjetnosti imel popravne... majn na motor, več za knjigo, pa se daleč prileze Kr neki vse skup :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ah, to je vreme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 ma vse skp me žalosti :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 K ven pogledam tole vreme in vidim da bo Suzuki danes kr u garaži ostal :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se