minca Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 :cry: :cry: :cry: ne morem vrjet :cry: :cry: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ker sem pol leta nazaj naredil napako za katero mi je še danes žal :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ........sorry............ :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 mah ne bo :cry: :cry: jebemti pa tipi :cry: :cry: ja res so težki tile tipi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 mah.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 ker se je kolega z motorjem ubil in smo ga danes pokopali........ grozno hudo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: Kje je moja pikica? :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 beybe moje nč :cry: tipi tko no comment, tko d ja... še tuki obema enga :004 pa sej ti si še kr luštna ... pa da maš tut take probleme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: Kje je moja pikica? :cry: :cry: sva že dva :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) :cry: a :cry: a :cry: a :cry: a :cry: a :cry: Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 :cry: a :cry: a :cry: a :cry: a :cry: a :cry: :friend1: Bl si luškana z nasmehom na obrazu. Še enga :004 da bo čimprej bolš. Jst pa tut pogrešam mojega dragega :( :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 :friend1: Bl si luškana z nasmehom na obrazu. Še enga :004 da bo čimprej bolš. Jst pa tut pogrešam mojega dragega :( :wub: mah ne,nč nism luštkana z nasmehom.....men ne paše ne smeh,ne nč, vsaj tko zgleda :cry: :BUA: trenutno pa itak ni razloga za nasmeh :cry: :cry: vračam ti :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 BMK, grem na pir B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 mah ne,nč nism luštkana z nasmehom.....men ne paše ne smeh,ne nč, vsaj tko zgleda :cry: :BUA: trenutno pa itak ni razloga za nasmeh :cry: :cry: vračam ti :004 :friend1: :friend1: :friend1: :004 Frdamani trotli dedovski!!! :devil: Al je kaj druga narobe??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 BMK, grem na pir B) car! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 :friend1: :friend1: :friend1: :004 Frdamani trotli dedovski!!! :devil: Al je kaj druga narobe??? :hmm: :cry: hvala halsi... :friend2: bo že boljš :BUA: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 pa sej ti si še kr luštna ... pa da maš tut take probleme? ne ne niam problemčkov, :OK: no recmo haha... am tu j sam tolažba bla za moje beybe :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Same laži! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Same laži! :( To je še dobr... men se sploh ne javi :cry: :cry: :cry: QWA SM TI NAREDU??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 (popravljeno) :cry: :cry: :cry: preveč vsega... neko dejstvo :cry: :cry: :? :BUA: ...ampak že vidim eno majčkeno svetlo pikico nekje v daljavi....le kaj bo to :? :cry: Popravljeno Maj 7, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 :cry: :cry: :cry: preveč vsega... neko dejstvo :cry: :cry: :? :BUA: ...ampak že vidim eno majčkeno svetlo pikico nekje v daljavi....le kaj bo to :? :cry: Jao dekle, daj se mal zamisli nad sabo no. Vomitarium Minca Žalosten sem Minca pa dej začni mal pozitivno razmišljat. V vsaki slabi stvari moraš najt nekaj dobrega pa bo. Glavo pokonc :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 Jao dekle, daj se mal zamisli nad sabo no. Vomitarium Minca Žalosten sem Minca pa dej začni mal pozitivno razmišljat. V vsaki slabi stvari moraš najt nekaj dobrega pa bo. Glavo pokonc :blush: ob takih stvareh najdeš kakšno dobro stvar sploh :cry: :BUA: glavo pa imam pokonc...na vratu lepo sede ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 ob takih stvareh najdeš kakšno dobro stvar sploh :cry: :BUA: glavo pa imam pokonc...na vratu lepo sede ;) :D Saj bo moj zajček pojedel korenček... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 torek je ju3 :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Neke cudne volje ze par dni... :blink: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Neke cudne volje ze par dni... :blink: :cry: :friend1: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se