ShadoW88 Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) izdaja in neiskrenost :? :( Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 izdaja in neiskrenost :? :( Domobranci? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majolka Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Zaradi nekaterih osebkov, ki imajo čist predolgo '' lajtngo ''da bi kako stvar dojel tko kt je treba - se rejš delajo neumne... :BUA: Sicer se pa nima smisla obremenjevat.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Ker sem full prehlajena :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Ker sem full prehlajena :( preveč lizala.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Domobranci? A-a .. Še slabše :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 A-a .. Še slabše :closedeyes: Bela garda? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Bela garda? :? Glede na to, da je izgubila... :grrr Ne, ne.. Na žalost so bili kar "bližnji"... :glare: :( Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Glede na to, da je izgubila... :grrr Ne, ne.. Na žalost so bili kar "bližnji"... :glare: :( In kdo je kdo? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 In kdo je kdo? :devil: :? :? Kdo je kdo, kaj? Misliš, kdo je Bela garda? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Obupen dan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 11, 2007 Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Obupen dan :cry: u nekih trenutkih ja :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 veliko razočaranje nad nekom, k sem misnla, da ga dobr poznam :BUA: :BUA: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 ker sem že doma namesto da bi bil tukaj glej fotke http://www.motosvet.com/album/admin.php?cid=2_351 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 veliko razočaranje nad nekom, k sem misnla, da ga dobr poznam :BUA: :BUA: :cry: :cry: :cry: bejba,glavo pokonc :004 točno vem kako ti je :cry: :cry: :( :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Jst sm pa povozu jezka. Buaaaaaaaaaaaaaa!! Pa full jih mam rad! Boga zvad mala. Oprosti, mali, nism te vidu. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Pogrešam..... :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 ZALUBLEN SEM, NEJ GRE U PM USE SKP :BUA: čeprow ni slaba, pa še moja je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 ZALUBLEN SEM, NEJ GRE U PM USE SKP :BUA: čeprow ni slaba, pa še moja je Yes please - use PM za take info... DILLIGAF <--- sam se s tem ukvarjaj, se zal ti bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Yes please - use PM za take info... DILLIGAF <--- sam se s tem ukvarjaj, se zal ti bo. ne štekam .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Že dolg cajta gledam to temo,pa jo še nisem odprl.Ne vem zkva ste žalostni in se smilte sami sebi, pejt na per in pozabi na žalost in skrbi :OK: (sam ne do daske) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Že dolg cajta gledam to temo,pa jo še nisem odprl.Ne vem zkva ste žalostni in se smilte sami sebi, pejt na per in pozabi na žalost in skrbi :OK: (sam ne do daske) :grim pa pejmo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Yes please - use PM za take info... DILLIGAF <--- sam se s tem ukvarjaj, se zal ti bo. Damn right :SS Why do all good things come to an end??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Pa ne gre vse tako kot bi moglo. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 full se je ohladil pa vsake tolk se ulije :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se