Vale Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 (popravljeno) full se je ohladil pa vsake tolk se ulije :headbang: Naj ti špricne :grim :devil: Popravljeno Maj 15, 2007. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Dns pa res vse po vrsti.... :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 ko bi vsaj :D vreme že dela v to smer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 ko bi vsaj :D vreme že dela v to smer Aja, jaz sem mislila, da ti to drugače, ne z vremenom :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Ne pozabite da je danes USCANA ZOFKA, ker je pa vreme kakrsno je, pomeni da bo naslednjih 40 dni lepo vreme :OK: Pa vseeno sem z motorinckom danes :ninja: Nimam marele, imam pa celado. P.S. Vale dobrodosla nazaj v civilizacijo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Jebeni spyware :headbang: , dobro da tole ni moj komp :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Aja, jaz sem mislila, da ti to drugače, ne z vremenom :devil: :eek: Look who's talking. Now the shit really hit the fan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 še sedaj nisem dobila :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 prekleti trening :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 kuglca je padla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Enkrat bi šla rada spat ob normalni uri pa mi nikoli ne porata :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Enkrat bi šla rada spat ob normalni uri pa mi nikoli ne porata :( :( tut men se to dogaja...se bo treba pobolšat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Pobolšat ravno ne.. Čas za spanje si bo treba najdit :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 tut men se to dogaja...se bo treba pobolšat :D Kdaj pa potem hodite spat? Ker moji odgovori na tem forumu običajno nastajajo med 23:00 in 5:00. Med tednom hodim malo prej spat (za kakšni dve uri). Zelo rad bi med vikendom uro premaknil za eno uro nazaj, ampak mi nekak ne uspeva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 6 ur šole :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Popoldan frej - pol pa vse vreme zajebe :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ker mam hudga mačka. Pa vedno rečem, da naslednič ne bom tolk pil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ...cela štala v službi se vidi ,da me ni blo cel teden na šiht :angry: :cry: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 spet trening :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 tisti tedni v letu... upam, da ne preraste v tiste mesece v letu.. :headbang: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 pač žalostna :cry: brez pravega razloga....ali pač :closedeyes: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 pač žalostna :cry: brez pravega razloga....ali pač :closedeyes: .... Pa ne spet no :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Pa ne spet no :fredy: :grim ampakzdejježemalboljš :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 :grim ampakzdejježemalboljš :rolleyes: bmwslo pomaga u slabi volji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ker je danes en tak *&%$#" dan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se