Ole Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 minus 200€ v denarnici :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Misel, dejstva, priložnost,... :cry: :cry: Žalostna misel oz.dejstvo... :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 bmwslo pomaga u slabi volji :D Al pa tut ne,se tam najde dost takih ki imajo IQ sobne temperature in najedajo :grim Per je za živce in slabo voljo,men pomaga :OK: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Al pa tut ne,se tam najde dost takih ki imajo IQ sobne temperature in najedajo :grim Per je za živce in slabo voljo,men pomaga :OK: :beer2: to pa je res....men tud :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 Tako kot tudi vsem alkoholikom. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 rabim objeeeeem,pa ga ne dobim tazga kot bi rada :cry: :cry: :cry: pa :( ....joooj noo :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 boš u besnci? ga dobiš, nau taprau ma tolažilno bo ok... :OK: beyba moja, glavo pokonc!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 boš u besnci? ga dobiš, nau taprau ma tolažilno bo ok... :OK: beyba moja, glavo pokonc!! :yea1: ne bo me :grrr boš mi ga drugič dala,ko greva na kavico :whistle: :D dons imam že zaseden večer :D :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 Škoda besed ... :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 Grem na pir, bo kuj bolš B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Maj 22, 2007 Deli Objavljeno Maj 22, 2007 :cry: upala sem, da bom po enem tednu spet na motorju in je bil tak splet okoliscin, da sem se vedno brez. Zares sem zalostna. Pa mal sem se zamislna kolk mam pravih prijatlov, na koga se lahko obrnem... :? Res skoda besed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 to sm tut že jst razmišlu pol pa sm prišel do zaključka, da bi se mogu nardit mrtuga pa bi pol ugotovu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 ker je ona še vedno bolana, tko da odpade najin izlet v soboto :( :huh: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 V službi čist preveč dela. Baje se obeta delovna sobota :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 Še zdj se tresem...tok sm pogrešu motosvet :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 23, 2007 Deli Objavljeno Maj 23, 2007 lih gledam vreme za naprej....slabo, slabo in še enkrat slabo :wacko: :wacko: ...zdej sem pa res žalosten :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sršenar Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Ker imam ta vikend maturo :( pa se mi res ne da učit :headbang: ! lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Še zdj se tresem...tok sm pogrešu motosvet :wacko: :wacko: To ni nič! Jaz sem ga tak fejst pogrešal, da sem se iz čistega obupa registriral na "roza simbioza" forum...... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Čelada mi je padla iz ruzaka med vožnjo.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Čelada mi je padla iz ruzaka med vožnjo.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Zdj sm pa še js žalosten :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 :cry: umrl je en mali psiček, ker je biu verjetno neki bolan :cry: pa še neki druzga... dons je res en k*rčev dan :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Ker imam ta vikend maturo :( pa se mi res ne da učit :headbang: !lp miha sma že dva, jaz razmišlam, da si jo bom kar na jesenski rok prestavo, ker se mi v takem vremenu res ne da učit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 sma že dva, jaz razmišlam, da si jo bom kar na jesenski rok prestavo, ker se mi v takem vremenu res ne da učit :D na maturi dost pogledajo čez prste :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 na maturi dost pogledajo čez prste :whistle: upam d res :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) sma že dva, jaz razmišlam, da si jo bom kar na jesenski rok prestavo, ker se mi v takem vremenu res ne da učit :D jest si zadnje ispite že dvi lit prestavlem... Tle u ti naš grap se pa nikam ablači :xx: , jes upam de nou spet dš. Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil Klajba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se