motogirl Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 Žalosten sem......in to zelo zelo zelo fejst...... V bistvu še nikoli tako. :cry: :cry: :cry: Oh, zakaj pa, vapotek? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 27, 2007 Deli Objavljeno Maj 27, 2007 za vsakim džkom, posije sonček :010 ne, za vsakim dežom, pade toča :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Pizda,ko ste zabluzli s totim vašim džkom! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Ker je ponedeljek in moram zabijat čas v službi. Ko pa pomislim, da bom to opravljal 1/3 svojega življenja, pa fašem moralnega mačka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 V Celjski bolnici imajo prekratek čas za obiske, da bi obiskal vse bližnje, ki so trenutno tam :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Začetek delovnega tedna :cry: nč se mi ne da :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Učit, učit, učit, učit, učit, učit, učit, učit, učit.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Učit, učit, učit, učit, učit, učit, učit, učit, učit.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Ma to je še dobr, kaj ko moraš v ponedeljek v službo zabijat čas, to je šele moralno :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Ma to je še dobr, kaj ko moraš v ponedeljek v službo zabijat čas, to je šele moralno :headbang: :headbang: Moralno? :blink: :slap: :photo: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Nekdo mi celo noč ni dal miru :( :( :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Nekdo mi celo noč ni dal miru :( :( :closedeyes: Saj bo bolje :friend1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Saj bo bolje :friend1: ! :doze: Tebi je lahko pravit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Ma to je še dobr, kaj ko moraš v ponedeljek v službo zabijat čas, to je šele moralno :headbang: :headbang: HAHAHAHA, glavno da so tebe v šoli naučili pomen določenih besed :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 letos prvič na šihtu z motorjem....zunaj ščije... jaz bom pa mokra ko cucek za domov... :cry: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 sm hotu neke zabetonirat pa me tut dež pregnal dj moram pa za kazen pit PIR :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 sm hotu neke zabetonirat pa me tut dež pregnal dj moram pa za kazen pit PIR :whistle: Ti bogi ti!!! Kak trpiš! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 HAHAHAHA, glavno da so tebe v šoli naučili pomen določenih besed :OK: :lol1: Nevem, meni neko besedno zvezo pomeni tudi smeško, ne samo okras :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 letos prvič na šihtu z motorjem....zunaj ščije...jaz bom pa mokra ko cucek za domov... :cry: :slap: Ne sekiraj se. Mokrih dam nismo še nikoli v kontejner metali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 sm hotu neke zabetonirat pa me tut dež pregnal dj moram pa za kazen pit PIR :whistle: Še en šnopc pa zabetonirat pa bo vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Ne sekiraj se. Mokrih dam nismo še nikoli v kontejner metali. žnj!! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 žnj!! :closedeyes: žblj B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 žalostna sm....ker mi ne gre vse po planu... :trance_33_sleep: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Nimam volje delat seminarsko... pa morm :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 žalostna sm....ker mi ne gre vse po planu... :trance_33_sleep: :cry: spremeni plan in voila - lahko boš popolnoma srečna! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 še vedno me matra ena stvar za katero nevem kako se bo razpletla... :(:(:( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se