minca Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 spremeni plan in voila - lahko boš popolnoma srečna! sm že spremenila :grim :grim upam da uspešno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sarchy Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 ... u bistvu sploh nism žalostna, kr neki sm se hotla zdej zmislit...he...nima smila a....folk nasmeh na usta in sonček v oči.... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) v ovinku sem padel z mopedom po asvaltu,ko sem polago! :naughty(zavrtelo me je za 180stopinj): :trance_33_sleep: :whistle: Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Benga ni ka bi se pagavarjev zmenoj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Benga ni ka bi se pagavarjev zmenoj :unsure: sem fuul zaspan, pa se ne morem dret... Če ne bi ti kj lepga zavpil čez okno. 'bemtiš... mi žena ni pust'la spat... je skoz nekaj stokala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) sem fuul zaspan, pa se ne morem dret... Če ne bi ti kj lepga zavpil čez okno.'bemtiš... mi žena ni pust'la spat... je skoz nekaj stokala... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ave kamerat, pel je k dohtari, de je ba mal pregledau, de ti ni slučajn zbalila, viš vn stega lahk rataje zla adludne stvri Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil Klajba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 mah...ne da bi človek govoriu :trance_33_sleep: :closedeyes: težko je dojemat take stvari oz.stvar :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 Ti bogi ti!!! Kak trpiš! :P veš da je to kr problemče ne delaš moraš pa pit :naughty: Še en šnopc pa zabetonirat pa bo vredu. sem dva da bo obl držalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 ...ker je vse skupaj v piz** :krneki: ko je še v piz.. :evilgrin: je še kul pol k bo v kur.. bo šele jeba! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MteByKer82 Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 mene pa ta :devil: mal matra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 :cry: nkar ne bit, raj se mal zasmej, rata bel zanimiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 nkar ne bit, raj se mal zasmej, rata bel zanimiv bom jutri...danes ne morem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 bom jutri...danes ne morem :cry: Neč čakat na jutr, kar dons :whistle: , takoj spremen mišlenje pa bo, je že dost drugih, ki so slabe voje, ni potrebe da si še ti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 kok ste vsi zamorjeni... pr ns je sonček, ale nasmeh na obraz, pa glavo pokonc in na motor... pa je vse koj lepš videt :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Ne da si mi nč učit..pa glih dns k bi se mogu... :headbang: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Ne da si mi nč učit..pa glih dns k bi se mogu... :headbang: :cry: hm kaj sva zamenjala? u zj lh pa jst u akcijo stopm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 hm kaj sva zamenjala? u zj lh pa jst u akcijo stopm :naughty: NNNEEEEEEEEEE!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sm še bl žalosten :cry: :cry: :cry: :hmm: čak čak...kakšno akcijo maš ti v mislih :hmm: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 NNNEEEEEEEEEE!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sm še bl žalosten :cry: :cry: :cry: :hmm: čak čak...kakšno akcijo maš ti v mislih :hmm: :blush: hmmm, sj veš :naughty: mal pomisl :whistle: pa ne bit :cry: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 kok ste vsi zamorjeni... pr ns je sonček, ale nasmeh na obraz, pa glavo pokonc in na motor... pa je vse koj lepš videt :winkiss: TO TO, tak se gavari pa še an :beer1: , de ba mir, pa brš rata vse kat ne bel ravn :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sm še bl žalosten :cry: :cry: :cry: :hmm: čak čak...kakšno akcijo maš ti v mislih :hmm: :blush: Pejt greva še na enga u matasetufca, pa baš brš buli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 hmmm, sj veš :naughty: mal pomisl :whistle: pa ne bit :cry: :friend1: Sj to je to...k se mi ne da mislt :rolleyes: :rolleyes: Pejt greva še na enga u matasetufca, pa baš brš buli :beer2: a teb se tut že lezik jom?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 kemija mi dela probleme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Otroci, ste že slišali kdaj za >> CHAT << :kva2: Hitro šibajte tja! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) ker sem danes bila "sodnik" moji psički :( Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se