motogirl Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Še enkrat, ampak tokrat zares zadnjič, sem ugotovil, da so čustva samo in izključno za slabiče......... se raje vračam na staro, dobro "boli me kurac za vse".......... :eek: potem smo slabiči? :nono: evo enega :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 (popravljeno) Še enkrat, ampak tokrat zares zadnjič, sem ugotovil, da so čustva samo in izključno za slabiče......... se raje vračam na staro, dobro "boli me kurac za vse".......... Jaz lahko tudi to rečem, počutila se pa ne bom tako :whistle: :closedeyes: Popravljeno Junij 10, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 k bi ostala še na morju pa je blo reba dam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 :eek: potem smo slabiči? :nono: evo enega :004 Za ostale ne vem, pa mi je konc koncev tut vseeno, ampak jaz nikoli več.... .) Ampak pasal je pa vseeno....hvala. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Še enkrat, ampak tokrat zares zadnjič, sem ugotovil, da so čustva samo in izključno za slabiče......... se raje vračam na staro, dobro "boli me kurac za vse".......... welcome to our team again :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 welcome to our team again :OK: :D hvala za vabilo, ampak sem sam sebi več kot zadost.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 hvala za vabilo, ampak sem sam sebi več kot zadost.... mah veš kak je to, če te spet premamijo skušnjave, ne vem če boš dovolj trden da se boš uprl temu...mi pa te bomo nazaj držali... zobilicopivainkurbamipress :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Junij 10, 2007 Deli Objavljeno Junij 10, 2007 Evo mal lih taprav komad za tole temo in sicer Oi skall mates-sadness http://www.youtube.com/watch?v=3YjQ_NqWYXw Ni bolšga kot mal SKA-ja pa kšn pir da te v dobro volo sprav :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 ah ja ..................................................... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Ker je ponedeljek, pa je treba v službo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 se raje vračam na staro, dobro "boli me kurac za vse".......... Ne seri ti bodo še za to dal kak koktajl antibiotikov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: sanje :trance_33_sleep: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Biti žalosten,zguba časa.Biti srečen ,premalo časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 Ker nisem ocenjen s petimi zvezdicami, pa tako se trudim!!!!!! :cry: KeC in wind pa sta, pa si res ne zaslužita!!!!!!! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 Ker nisem ocenjen s petimi zvezdicami, pa tako se trudim!!!!!! :cry: KeC in wind pa sta, pa si res ne zaslužita!!!!!!! :glare: ****** a bo vredu????? Ti jih imaš celo 6! :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 :worship: Še 6 mojih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 joj neki bi mi mogu nekdo poslt pa še zmer ni nč nč :( :( :unsure: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) čist sm porezana :cry: :cry: :( :? Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P_E_T_R_A_ Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 čist sm porezana :cry: :cry: :( :? :o :o kako to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 čist sm porezana :cry: :cry: :( :? Pa menjuješ britvice? lahko da je to vzrok... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 ne dobim dostopa, pa da mi mater je*eš!!!!!!!!!! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 :o :o kako to? ah :cry: :cry: :cry: nesreča.... :cry: :( Pa menjuješ britvice? lahko da je to vzrok... :hmm: ah ne :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: ne uporabljam britvic sploh... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 V Motoristu sem prebral test Shiverja. Vse lepo in prav, če ne bi na predzadnji strani zasledil ene velike pizdarije.............mojo ljubico so gospodična imenovali SPAČEK!!!! :( Čeprav tehnično dovršeni, ampak vseeno.....SPAČEK!!!!! :cry: Kot bi povedal velecenjeni kolega wind.....ovo može se samo krvlju oprati!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 V Motoristu sem prebral test Shiverja. Vse lepo in prav, če ne bi na predzadnji strani zasledil ene velike pizdarije.............mojo ljubico so gospodična imenovali SPAČEK!!!! :( Čeprav tehnično dovršeni, ampak vseeno.....SPAČEK!!!!! :cry: Kot bi povedal velecenjeni kolega wind.....ovo može se samo krvlju oprati!!!! Ne sekirat, ljubkovalno je bilo to. :topic: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 pogrešam jo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se