ShadoW88 Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 pogrešam jo :cry: :friend1: Saj bo bolje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 :friend1: Saj bo bolje pa tebe tud :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 sej se kmal vidva no zdrž še mal :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 ja fak noo... ravnokar se mi je v računalniku razčetveru moj najboljši cd z 100 samimi motorističnimi komadi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Ker pogrešam motor in mam občutek da je imel nekdo dolge prste in mi nekaj odšraufal :evilgrin: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 ker je ni ob meni :closedeyes: n Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Žeja....žeja me muči.. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žejni Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ker še ni bilo plače :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ker imam samo 3 zvezdice, Vapotek pa 5... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ker imam samo 3 zvezdice, Vapotek pa 5... :cry: Kaki luzer!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Žeja....žeja me muči.. :closedeyes: kva spa pil tista sladka brluzga, an tazreu :beer1: bi spiu pa bi bl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fračka Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 pogrešam jo :cry: Ja mausi, kera se ti je pa tok v srček usedla? :naughty: ......... Nč bit žalosten, evo enga kiska če bo pomagal kej :004 Fračka, :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ja mausi, kera se ti je pa tok v srček usedla? :naughty: ......... Nč bit žalosten, evo enga kiska če bo pomagal kej :004 Fračka, :winkiss: Pogrešam mojo rdečo kapico, ker sameva u garaži, čeprav ima nove opanke gor in vem, da si močno želi iti z menoj na sprehod :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Nevem zakaj, ampak sem kar na enkrat postal togoten, nečimern, zaspan... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Nevem zakaj, ampak sem kar na enkrat postal togoten, nečimern, zaspan... :unsure: Nč bat, vse v mejah normale.Isti simptomi, ko pogledam dol na plažo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ker bom spet moker ko bom šel iz službe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 nekdo po men šraufa :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 nekdo po men šraufa :unsure: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 :friend1: HVALA TI,je že bolše :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ker mam ob petkih v službi zmeri neko jebo :headbang: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Ker mam ob petkih v službi zmeri neko jebo :headbang: . ???? ne delat ob petkih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Jest sem takoj za. Sam moji šefi naujo navdušeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 mau mam usran moped :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 a s skornji si se pa že sprijaznil pa par mušic maš na novi čeladi pa na kombinzonu na ritki si bil tud mal usran dokler te ni ena roka mal spucala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Čist sm svinjskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se