Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 pa not tud po odojku pa ti si živa svinja :winkiss:
Irencko Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Čist sm svinjskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cry: :cry: :cry: kaj se pa tm po hlodih valu :naughty:
Irencko Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 kr j sončk, jst pa duma brez motorčka... :headbang: :unsure: :headbang:
minca Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 ker sm mal prehlajena od včeri :cry: :closedeyes:
biker77 Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 ker mi je Husqvarna spustila olje po šestih krogih..pa tko lep dan :headbang: :headbang:
fossil Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 neki me hoče kuhat, pa z nosa mi teče da si bom dau hmal pipo montirat, pol pa zašvasat da bo skoz zaprta
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Saj večina, kateri je namenjeno, tega ne bo prebrala, ampak vseeno.... Dragi "prijatelji", kateri si odtrgate svoj dragocen čas zame izključno takrat, kadar kaj potrebujete........ne trudite se več. Lahko mi ga samo še potegnete!
peter1 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 ker je tega za letos spet konec in spet čakat 12 mesecev da se vidimo v medvodah http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=468
minca Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 ker je tega za letos spet konec in spet čakat 12 mesecev da se vidimo v medvodahhttp://www.motosvet.com/album/album.php?cid=468 to je res ja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ampak bomo počakal, da se bomo spet fino imeli :010
tati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Saj večina, kateri je namenjeno, tega ne bo prebrala, ampak vseeno.... Dragi "prijatelji", kateri si odtrgate svoj dragocen čas zame izključno takrat, kadar kaj potrebujete........ne trudite se več. Lahko mi ga samo še potegnete! vapotek - te besede sem že velikokrat izrekla, pa mislim, da bo treba to začeti tudi realizirati........ :worship: :worship: :worship:
Ven0m Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 motor na stojalu, dnarja ni, kazen sm dobu 500€ zaradi žaljenja uradne osebe, pa še babe!!
vapotek Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 vapotek - te besede sem že velikokrat izrekla, pa mislim, da bo treba to začeti tudi realizirati........ :worship: :worship: :worship: tati, sem že začel.... :grim
zverko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ker mam razbit motor :krneki: :headbang: :headbang:
Klajba Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ker mam razbit motor :krneki: :headbang: :headbang: Bivol AVE. Vidim, da si :krneki: , kako je z zdravjem...
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 motor na stojalu, dnarja ni, kazen sm dobu 500€ zaradi žaljenja uradne osebe, pa še babe!! hey... no comment za 500 kazni... pritožba, pa tut zapisnik... se mu bojo sodeluci smejal, kva itk j biu mld pa more mal... pa babe... ejej ne ne mi nismo taci haha :whistle:
zverko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Bivol AVE.Vidim, da si :krneki: , kako je z zdravjem... ma uredu....sam vse me boli:)roka se celi.....motor na žalost še ne :( :headbang:
Klajba Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ma uredu....sam vse me boli:)roka se celi.....motor na žalost še ne :( :headbang: :o Kolk si jih pa dobu , kolk je pa moja bivša lubca fasala :unsure: ? A so ti že ocenil? Dej napiš kej, če ne drugač, na PM, seveda, če maraš. Drgač pa, pozdrav se čim prej...
zverko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 :o Kolk si jih pa dobu , kolk je pa moja bivša lubca fasala :unsure: ? A so ti že ocenil? Dej napiš kej, če ne drugač, na PM, seveda, če maraš. Drgač pa, pozdrav se čim prej... zdele pelem ocent na servis,kva je vse u kurcu,pol pa na zavarovalnico,tko,de ko bom vedu povem.....pomoje je vse zmaknen,ker je felno odprlo,se prav de ni bil lih mejn šus....
Ven0m Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 pa babe... ejej ne ne mi nismo taci haha :whistle: a-a sploh ne...tak ste mi glavo zmešale...
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ...srce me ful boli, ko neki gledam :cry: :cry: :cry: :cry: .... ne moreš vrjet....
Ven0m Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ...srce me ful boli, ko neki gledam :cry: :cry: :cry: :cry: ....ne moreš vrjet.... sva že dva :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 sva že dva :headbang: Trije, sam da meni ni treba nič gledat pa je tko :doze:
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 a-a sploh ne...tak ste mi glavo zmešale... hja no tu j pa druga... pa če leti u talepo smer... pole fino :whistle: ...srce me ful boli, ko neki gledam :cry: :cry: :cry: :cry: ....ne moreš vrjet.... jp :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se