bandy Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ...srce me ful boli, ko neki gledam :cry: :cry: :cry: :cry: ....ne moreš vrjet.... a svojega gledaš k je prš domu'?
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 jp :004 a vaš na kaj mislim??? :closedeyes: a svojega gledaš k je prš domu'? :lol1: :lol1: :lol1: nobenga nočem gledat :angry: :SS :headbang:
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 a vaš na kaj mislim??? :closedeyes: vem, vem beyba :unsure: sj bo :winkiss:
halls Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 ...srce me ful boli, ko neki gledam :cry: :cry: :cry: :cry: ....ne moreš vrjet.... Par dni me ni,pa je spet vse narobe! :evilgrin: Dedi frdamani,spet ste mojo Minco razjokali! :angry: Minca :004 :friend1:
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) vem, vem beyba :unsure: sj bo :winkiss: nevem če...ampak mislem da..... :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: Par dni me ni,pa je spet vse narobe! :evilgrin: Dedi frdamani,spet ste mojo Minco razjokali! :angry: Minca :004 :friend1: oo halsi hvala...najin načrt ne pomaga, še slabše je :cry: :cry: :trance_33_sleep: Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil minca
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 nevem če...ampak mislem da..... :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: minčk, pust tu stat, pa na kej druga misl... :winkiss:
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 minčk, pust tu stat, pa na kej druga misl... :winkiss: mah nevem :cry: težko je gledat vse skupi :cry: :cry: :cry: mah....:closedeyes:
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 mah nevem :cry: težko je gledat vse skupi :cry: :cry: :cry: mah....:closedeyes: jap, itk d j težko... ma... sj veš :unsure: ne nuca... škoda živčku :closedeyes:
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 am... o tem d j škoda živčku... :whistle: zuni j pa končn sončk :naughty:
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 jap, itk d j težko... ma... sj veš :unsure: ne nuca... škoda živčku :closedeyes: mah ja...res je tko :cry: :closedeyes: :closedeyes: nažalost :cry: pomaga pa res ne.....
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 mah ja...res je tko :cry: :closedeyes: :closedeyes: nažalost :cry: pomaga pa res ne..... sj zatu pa... misl na kej lepšga... al pa sam na tu ne, pa bo bol :winkiss:
minca Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 sj zatu pa... misl na kej lepšga... al pa sam na tu ne, pa bo bol :winkiss: sej poskušam,samo ne gre :closedeyes: :cry: ž ne morem :grrr :cry: lepega pa itak nč ni :trance_33_sleep: :glare:
Irencko Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 sej poskušam,samo ne gre :closedeyes: :cry: žne morem :grrr :cry: lepega pa itak nč ni :trance_33_sleep: :glare: u beyba sevede de je :closedeyes: zuni sončk, ptički, travca... ma kar hoč... sam misli usmer drugam, pa bo... odklpo svet k te spravla u slabo volo, pa prklop kej lepšga.. :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Pardon ampak se mi zdi, da je tale naša Minca manično depresivna. :unsure: Jaz bi ji predpisal kakšnega deca, ampak kaj ko sama pravi, da je še premlada za kaj takega. :whistle: (Dedi na recept so seveda samo za sex in ne za cartanje in romantiko)
wind Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 sej poskušam,samo ne gre :closedeyes: :cry: žne morem :grrr :cry: lepega pa itak nč ni :trance_33_sleep: :glare: Perhaps this could do the trick? :whistle:
GrCaR Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ker sm ugotovu, da je velik kao prijateljev, navadnih hinavcov, ki ti nič ne privoščjo! :angry: kr neki :cry:
minca Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 u beyba sevede de je :closedeyes: zuni sončk, ptički, travca... ma kar hoč... sam misli usmer drugam, pa bo... odklpo svet k te spravla u slabo volo, pa prklop kej lepšga.. :naughty: :grim.....sm že :010 Pardon ampak se mi zdi, da je tale naša Minca manično depresivna. :unsure: Jaz bi ji predpisal kakšnega deca, ampak kaj ko sama pravi, da je še premlada za kaj takega. :whistle: (Dedi na recept so seveda samo za sex in ne za cartanje in romantiko) deca :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: premlada pa nisem :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Perhaps this could do the trick? :whistle: :lol::lol:
Ven0m Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) hja no tu j pa druga... pa če leti u talepo smer... pole fino :whistle:jp :004 Žal, res žal ne u talepo smer!! :headbang: sj se tolažm..al bo al bo...:D Ker sm ugotovu, da je velik kao prijateljev, navadnih hinavcov, ki ti nič ne privoščjo! :angry: kr neki :cry: Jz ti prvoščm... :winkiss: Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil Ven0m
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Žal, res žal ne u talepo smer!! :headbang: sj se tolažm..al bo al bo...:D sevede bo, ewo mojo minco smo utolažl... zj s pa ti navrst :naughty: idi vn na sončka, pa mislm na motorčka... matr pa še rima se :whistle: :010
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ker sm ugotovu, da je velik kao prijateljev, navadnih hinavcov, ki ti nič ne privoščjo! :angry: kr neki :cry: ritka, kaj, kdo, komu... :evilgrin: ne ozeri se na drugu kt na srček :winkiss: ti prvošm :010
GREY WOLF Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 :naughty: Alo pa kakva je to slovensština?
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 :naughty: Alo pa kakva je to slovensština? nikakva, mam maturo u petk :whistle:
Ven0m Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 sevede bo, ewo mojo minco smo utolažl... zj s pa ti navrst :naughty: idi vn na sončka, pa mislm na motorčka... matr pa še rima se :whistle: :010 seveda... :D sam kaj k boga reva od motorčka čepi tm u garaži neslišno komi čaka plastike... :headbang: še zmer prawm...al bo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se