Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 kirga janča si ti mislujanih tegale iz Gornjega Grada
tati Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ker ni našega prijatelja Janča več med nami kot je že napisal Zdrawc :cry: :cry: :cry:
soncy Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ..sam ,da ne padeš v depresijo ostalo bo samo pršlo!!! :blink: B) ah ne, sm prov dobre volje :010 sam sončt se ne morm v službi :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 še skoz na šihtu :doze: alo klajba a si normalen...? :headbang:
maus Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: punčke moje...bilo kuda, maus punčke carta svuda :friend2:
civava Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 punčke moje...bilo kuda, maus punčke carta svuda :friend2: no vsaj en :friend2:
minca Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry:
maus Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: moje sožalje... js sm tud žalosten :cry:
GREY WOLF Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: [/quot Sožalje Minca, drži se.
condor Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: Moje sožalje.
LUMPKA Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: Moje sožalje!
_SEBA_ Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: moje sožalje
Sparx Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: Moje sožalje!
P_E_T_R_A_ Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 zgubila sm atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: počivi v miru....vedno boš v mojem srčku :cry: :cry: :cry: sožalje tut od mene :004 :cry: :cry:
Irencko Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 tut iz moje strani sožalje... :cry: :004
minca Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 hvala vsem in hvala tut tistim k me podpirate in stojite ob strani....upam da bom zdržala te dni.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
minca Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ne morem več :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
soncy Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ne morem več :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: življenje je sestavljeno iz dobitkov in izgub, sreče in žalosti. Vsi to poznamo, nobenmu ni tuje. izjokaj svojo žalost, da se boš spet lahko smejala svoji sreči. :friend2: :004
minca Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) življenje je sestavljeno iz dobitkov in izgub, sreče in žalosti. Vsi to poznamo, nobenmu ni tuje. izjokaj svojo žalost, da se boš spet lahko smejala svoji sreči. :friend2: :004 ja bejba vem jz to....samo k pa je tok težko :cry: :cry: :cry: :cry: itak pa mi ne preostane nč druzga kot jok.... :cry: zdej bi rabla nekoga ob sebi da bi mi biu v oporo,...pa zgleda da tazga človeka nažalost ni, oz. ko že misliš da si ga za neki časa najdu, te pa na cedilu pusti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ga zgleda nisem vredna :cry: :cry: žalostno vse skupi :cry: Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil minca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se