Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ja bejba vem jz to....samo k pa je tok težko :cry: :cry: :cry: :cry:

itak pa mi ne preostane nč druzga kot jok.... :cry:

zdej bi rabla nekoga ob sebi da bi mi biu v oporo,...pa zgleda da tazga človeka nažalost ni, oz. ko že misliš da si ga za neki časa najdu, te pa na cedilu pusti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ga zgleda nisem vredna :cry: :cry:

žalostno vse skupi :cry:

v oporo so ti prijatelji in vsi ki te imajo radi, prebolet boš mogla sama....ne gre drugače

Objavljeno
v oporo so ti prijatelji in vsi ki te imajo radi, prebolet boš mogla sama....ne gre drugače

sej vem

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno
ja bejba vem jz to....samo k pa je tok težko :cry: :cry: :cry: :cry:

itak pa mi ne preostane nč druzga kot jok.... :cry:

zdej bi rabla nekoga ob sebi da bi mi biu v oporo,...pa zgleda da tazga človeka nažalost ni, oz. ko že misliš da si ga za neki časa najdu, te pa na cedilu pusti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ga zgleda nisem vredna :cry: :cry:

žalostno vse skupi :cry:

Nikoli ne govori, da nisi vredna nekoga, ker ljudje na katere se ne moraš zanesti kadar jih najbolj potrebuješ niso vredni tebe in so nakoncu oni tisti, ki so na zgubi.

Drži se pa kot je Sonči rekla; :friend1: izjokaj se in čas bo zacelil tudi te rane!

Objavljeno
Nikoli ne govori, da nisi vredna nekoga, ker ljudje na katere se ne moraš zanesti kadar jih najbolj potrebuješ niso vredni tebe in so nakoncu oni tisti, ki so na zgubi.

Drži se pa kot je Sonči rekla; :friend1: izjokaj se in čas bo zacelil tudi te rane!

mah nevem....zgleda da sm preslaba oz. predobra za koga...nevem... :closedeyes:

poskušam bit močna...čeprav je zelo težko...ob takih trenutkih bi res potrebovala prijatelje ob sebi, ampak sedaj vidim koliko jih imam....nobenega :closedeyes: :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno
mah nevem....zgleda da sm preslaba oz. predobra za koga...nevem... :closedeyes:

poskušam bit močna...čeprav je zelo težko...ob takih trenutkih bi res potrebovala prijatelje ob sebi, ampak sedaj vidim koliko jih imam....nobenega :closedeyes: :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry:

Pa sej jih imaš, samo poglej koliko ti ljudje tukaj piše v podporo pa koliko je takih, ki te še poznajo ne.

Vem pa,da ti je hudo Ma boš vidla, da bo bolje. Drugače pa pojdi čim več ven med folk.

Objavljeno

@Minca: Sem šele zdej videl :cry: Sožalje tudi iz moje strani :cry: :cry: :cry: :friend1:

Objavljeno
Pa sej jih imaš, samo poglej koliko ti ljudje tukaj piše v podporo pa koliko je takih, ki te še poznajo ne.

Vem pa,da ti je hudo Ma boš vidla, da bo bolje. Drugače pa pojdi čim več ven med folk.

ma ja to itak...takih prjatlov je dost....ampak to niso tisti ''pravi'' prijatli.....so pa vsi res ok.....hvala vam vsem...

:cry: :cry: :cry:

@Minca: Sem šele zdej videl :cry: Sožalje tudi iz moje strani :cry: :cry: :cry: :friend1:

hvala... :cry:

Objavljeno

Ma neki ne štima danes ... :closedeyes:

Objavljeno

Slab vikend ki se nadaljuje ...

Objavljeno

:cry: še zmer brez motorja... :cry:

Objavljeno

mi v nogo nekdo nož zagaja

Objavljeno

ker sm eno stvar zajebu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno
ker sm eno stvar zajebu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

če ti je kaj v tolažbo, nisi edini :cry:

Objavljeno
če ti je kaj v tolažbo, nisi edini :cry:

Ja Sonči kaj pa te matra, ko si tako žalostna? Saj se bo porihtalo :friend1:

Objavljeno
Ja Sonči kaj pa te matra, ko si tako žalostna? Saj se bo porihtalo :friend1:

niti nisem žalostna, prej zmedena :wacko: sej vem, da bo boljš, se bom skulirala, vsaj upam da se bom :headbang:

Objavljeno

tako lepo vreme, jest moram pa delat :naughty:

Objavljeno

Žalost, ne poznam danes...

Objavljeno

Poletna vročina, jaz pa prehlajen :headbang:

Objavljeno
Poletna vročina, jaz pa prehlajen :headbang:

Ko voziš drži lape zaprte... :naughty: :beer2:

Objavljeno
Ko voziš drži lape zaprte... :naughty: :beer2:

Ma ni bilo ravno tako. V soboto sem se na Kalcah ustavil na :beer2: z kolegom, kjer naju je dohitela noč. Imel sem namontiran temen vizir, s katerim pa ponoči ne vidiš nič. Zato sem vozil iz Kalc do doma z odprtim vizirjem. Posledice, kašljam, smrkam, nahod, za ironijo pa pri 36°C :xx: .

Objavljeno
Ma ni bilo ravno tako. V soboto sem se na Kalcah ustavil na :beer2: z kolegom, kjer naju je dohitela noč. Imel sem namontiran temen vizir, s katerim pa ponoči ne vidiš nič. Zato sem vozil iz Kalc do doma z odprtim vizirjem. Posledice, kašljam, smrkam, nahod, za ironijo pa pri 36°C :xx: .

Divjak...če bi bolj počas vozu se ti to ne bi zgodilo...nasledn dan si se pa še s perom nacejal..ni čudn da si v tako kriznem stanju...priporočam zdravljenje pri osa riderju...bosta skupi z dexom "zdravilno" žganje goltala

:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!