soncy Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ja bejba vem jz to....samo k pa je tok težko :cry: :cry: :cry: :cry: itak pa mi ne preostane nč druzga kot jok.... :cry: zdej bi rabla nekoga ob sebi da bi mi biu v oporo,...pa zgleda da tazga človeka nažalost ni, oz. ko že misliš da si ga za neki časa najdu, te pa na cedilu pusti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ga zgleda nisem vredna :cry: :cry: žalostno vse skupi :cry: v oporo so ti prijatelji in vsi ki te imajo radi, prebolet boš mogla sama....ne gre drugače
minca Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 v oporo so ti prijatelji in vsi ki te imajo radi, prebolet boš mogla sama....ne gre drugače sej vem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
LUMPKA Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ja bejba vem jz to....samo k pa je tok težko :cry: :cry: :cry: :cry: itak pa mi ne preostane nč druzga kot jok.... :cry: zdej bi rabla nekoga ob sebi da bi mi biu v oporo,...pa zgleda da tazga človeka nažalost ni, oz. ko že misliš da si ga za neki časa najdu, te pa na cedilu pusti :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ga zgleda nisem vredna :cry: :cry: žalostno vse skupi :cry: Nikoli ne govori, da nisi vredna nekoga, ker ljudje na katere se ne moraš zanesti kadar jih najbolj potrebuješ niso vredni tebe in so nakoncu oni tisti, ki so na zgubi. Drži se pa kot je Sonči rekla; :friend1: izjokaj se in čas bo zacelil tudi te rane!
minca Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Nikoli ne govori, da nisi vredna nekoga, ker ljudje na katere se ne moraš zanesti kadar jih najbolj potrebuješ niso vredni tebe in so nakoncu oni tisti, ki so na zgubi.Drži se pa kot je Sonči rekla; :friend1: izjokaj se in čas bo zacelil tudi te rane! mah nevem....zgleda da sm preslaba oz. predobra za koga...nevem... :closedeyes: poskušam bit močna...čeprav je zelo težko...ob takih trenutkih bi res potrebovala prijatelje ob sebi, ampak sedaj vidim koliko jih imam....nobenega :closedeyes: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
LUMPKA Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 mah nevem....zgleda da sm preslaba oz. predobra za koga...nevem... :closedeyes: poskušam bit močna...čeprav je zelo težko...ob takih trenutkih bi res potrebovala prijatelje ob sebi, ampak sedaj vidim koliko jih imam....nobenega :closedeyes: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pa sej jih imaš, samo poglej koliko ti ljudje tukaj piše v podporo pa koliko je takih, ki te še poznajo ne. Vem pa,da ti je hudo Ma boš vidla, da bo bolje. Drugače pa pojdi čim več ven med folk.
MX_Peter Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 @Minca: Sem šele zdej videl :cry: Sožalje tudi iz moje strani :cry: :cry: :cry: :friend1:
minca Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Pa sej jih imaš, samo poglej koliko ti ljudje tukaj piše v podporo pa koliko je takih, ki te še poznajo ne.Vem pa,da ti je hudo Ma boš vidla, da bo bolje. Drugače pa pojdi čim več ven med folk. ma ja to itak...takih prjatlov je dost....ampak to niso tisti ''pravi'' prijatli.....so pa vsi res ok.....hvala vam vsem... :cry: :cry: :cry: @Minca: Sem šele zdej videl :cry: Sožalje tudi iz moje strani :cry: :cry: :cry: :friend1: hvala... :cry:
KeC Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Ma neki ne štima danes ... :closedeyes:
Alla Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Moj dopust prestavljen za nedoločen čas :(
GREY WOLF Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 Slab vikend ki se nadaljuje ...
MteByKer82 Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :cry: še zmer brez motorja... :cry:
minca Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 neko dejstvo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
GrCaR Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 ker sm eno stvar zajebu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
soncy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 ker sm eno stvar zajebu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: če ti je kaj v tolažbo, nisi edini :cry:
LUMPKA Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 če ti je kaj v tolažbo, nisi edini :cry: Ja Sonči kaj pa te matra, ko si tako žalostna? Saj se bo porihtalo :friend1:
soncy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ja Sonči kaj pa te matra, ko si tako žalostna? Saj se bo porihtalo :friend1: niti nisem žalostna, prej zmedena :wacko: sej vem, da bo boljš, se bom skulirala, vsaj upam da se bom :headbang:
janih Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 tako lepo vreme, jest moram pa delat :naughty:
minca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: hočem ga nazaj ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Klajba Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Poletna vročina, jaz pa prehlajen :headbang:
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Poletna vročina, jaz pa prehlajen :headbang: Ko voziš drži lape zaprte... :naughty: :beer2:
Klajba Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ko voziš drži lape zaprte... :naughty: :beer2: Ma ni bilo ravno tako. V soboto sem se na Kalcah ustavil na :beer2: z kolegom, kjer naju je dohitela noč. Imel sem namontiran temen vizir, s katerim pa ponoči ne vidiš nič. Zato sem vozil iz Kalc do doma z odprtim vizirjem. Posledice, kašljam, smrkam, nahod, za ironijo pa pri 36°C :xx: .
snoopy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Ma ni bilo ravno tako. V soboto sem se na Kalcah ustavil na :beer2: z kolegom, kjer naju je dohitela noč. Imel sem namontiran temen vizir, s katerim pa ponoči ne vidiš nič. Zato sem vozil iz Kalc do doma z odprtim vizirjem. Posledice, kašljam, smrkam, nahod, za ironijo pa pri 36°C :xx: . Divjak...če bi bolj počas vozu se ti to ne bi zgodilo...nasledn dan si se pa še s perom nacejal..ni čudn da si v tako kriznem stanju...priporočam zdravljenje pri osa riderju...bosta skupi z dexom "zdravilno" žganje goltala :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se