GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 uuuu :naughty: :naughty: zakon :D Prerije? :whistle:
minca Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Kva , kva? :? kva so prerije : :hmm: al pač karkol si že mislu?? :cry:
GREY WOLF Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 kva so prerije : :hmm: al pač karkol si že mislu?? :cry: Brezzakonje... edino sodnik Ben, južno od Pekosa... :winkiss: komandantmarkpress
Lobo Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Brezzakonje... edino sodnik Ben, južno od Pekosa ... :winkiss: komandantmarkpress Verjetno si mislil napisat mirovni sodnik Roy Bean, ki je delil zakon (po svoje) zahodno od reke Pecos. http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Bean http://www.qsl.net/w5www/roybean.html itd.
GrCaR Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 z samo eno besedo zajebu čist use :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: crknt hočm :xx:
Anna Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Očitno tak dan ter zato, ker sem besna, ker sem besna sem žalostna. Želim si mir in mislim, da bi mi gorska koča brez signala za mobitel ter tri tedne lepega vremena v samoti z lap topom brez neta se razume čisto pasala. SAMA!
metuljcica46 Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 z samo eno besedo zajebu čist use :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: crknt hočm :xx: grčar..... :friend1: :friend1: ne no sej bo.......če se rabš kej pogovort ti sam reč ;)
minca Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 neko dejstvo me spravlja v žalost :cry: :cry: :cry:
Sončece Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Ahh ja :angry: obisk zdravnika :cry:
Brdaus Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 neko dejstvo me spravlja v žalost :cry: :cry: :cry: Mislim, da sva že dva :trance_33_sleep:
GrCaR Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 grčar..... :friend1: :friend1: ne no sej bo.......če se rabš kej pogovort ti sam reč ;) nč ne bo... ker tega ne morm popravt, pa tut če se čudež zgodi, ne morm. :cry: kr neki ta lajf, pa fake osebnost :BUA:
Brdaus Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 kr neki ta lajf, pa fake osebnost :BUA: No... sej počas boš pa tut ti vidu, kdo je kdo :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Ahh ja :angry: obisk zdravnika :cry: Zasebno, poslovno,prijateljski,nenapovedan...?kirurg,zobar,kiropraktik,bajaličar,kartoman? :winkiss:
fossil Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 dobro serijo na kanalu A zamenjal za neki bednega :BUA:
GrCaR Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 No... sej počas boš pa tut ti vidu, kdo je kdo :closedeyes: mišljeno je blo tko, da je ena oseba mela neko mnenje o men, ki pa se je izkazal za napačnga... kr neki uglavnm :) važn da je zdej use ql :)
Matex_46 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 (popravljeno) ups Popravljeno Avgust 2, 2007. Popravil Matex_46
minca Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ....ko mislem na atija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se