halls Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 bedno poletje :BUA: Če te moti vreme,jutri bo že sonček,če je pa kaj druga,pol pa,....! :winkiss:
mikena Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Če te moti vreme,jutri bo že sonček,če je pa kaj druga,pol pa,....! :winkiss: ja najbrž ni vreme, a :headbang:
Miha Z. Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ja nč.....en čist navaden kreten sem...... :headbang: mona jest :glare:
moto rider Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ja nč.....en čist navaden kreten sem...... :headbang: mona jest :glare: Če sam to prv'š, ti pa sploh ne upamo oporekat' tega dejstva! Sorry! :naughty: :P Pa vseeno pusti žalost za na starost.
soncy Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 preveč sem se veselila dopusta :( žalostna novica :cry: mora bit v redu z njim, preveč ga imam rada
sharkwoman Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Najbolje je,da sami prebrodimo probleme saj smo za naslednje še močnejši. :yes:
Irencko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 ja nč.....en čist navaden kreten sem...... :headbang: mona jest :glare: hey ritka, kva pa tebe matra? :004
metuljcica46 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 :cry: :cry: :wacko: eh....ne bom sploh komentirala.... :( :( nekomu res želim vse dobro in res pravo srečo...pa vendar sama trpim zravn :cry: :cry: :cry: :cry: :unsure:
minca Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) :cry: :cry: :wacko: eh....ne bom sploh komentirala.... :( :( nekomu res želim vse dobro in res pravo srečo...pa vendar sama trpim zravn :cry: :cry: :cry: :cry: :unsure: joj bejba....vsak je svoje sreče kovač...ampak kako kuje al kako se reče...to pa je stvar posameznika....in tko je tut s srečo... želimo vsem najboljše...ampak odvisno pa je od posameznika kot sm že rekla....zato bejba...glavo pokonci, pa ne tok trpet... pa upoštevi tist moj nasvet, ki veš kakšen je :grim :004 Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil minca
metuljcica46 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 joj bejba....vsak je svoje sreče kovač...ampak kako kuje al kako se reče...to pa je stvar posameznika....in tko je tut s srečo... želimo vsem najboljše...ampak odvisno pa je od posameznika kot sm že rekla....zato bejba...glavo pokonci, pa ne tok trpet... pa upoštevi tist moj nasvet, ki veš kakšen je :grim :004 hvala mina za te besede, pa vendar veš da je težko... :closedeyes: se trudm bit dobra oseba....in pozitivna, pa sej kr gre...sam pač notr v meni....pa se trga....nazunaj se mogoeč ne vidi razn pri tistih ljudeh kjer čutm da se jim lahko odprem...ampak ne vem s etolažm da bo slej ko prej boljše :unsure:
minca Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 hvala mina za te besede, pa vendar veš da je težko... :closedeyes: se trudm bit dobra oseba....in pozitivna, pa sej kr gre...sam pač notr v meni....pa se trga....nazunaj se mogoeč ne vidi razn pri tistih ljudeh kjer čutm da se jim lahko odprem...ampak ne vem s etolažm da bo slej ko prej boljše :unsure: vem kako je...še predobro vem...res je najboljš tko kot sm ti že velikrat rekla....boš vidla takoj bo boljš... :grim...sejveš...lohkse zaneseš name.... bejba...a jutri delaš? :whistle:
minca Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 bejba...a jutri delaš? :whistle: v pondelk :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 Hola, od tuge in žalosti ne morem več, se mi sam smeje... :worship:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 v pondelk :whistle: točno ja....dopoldne :winkiss:
Lobo Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Miran v Logatcu :cry: Sranje. Včeraj sem zelo z nezaupanjem tam skozi šel. Zelo slab občutek.
Pips Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 (popravljeno) Ker me boli palec na levi nogi in ne moram na motor,doput pa mineva. Popravljeno Avgust 6, 2007. Popravil Pips
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Ker me boli palec na levi nogi in ne moram na motor,doput pa mineva. Probaj hladit, večkrat pomaga !
KeC Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Ma nej gre v kurac vse skupi! :headbang:
vapotek Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Ma nej gre v kurac vse skupi! :headbang: Stari, ne sekiraj se, saj gre.............
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se