wakum Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Zdravo, zanima me, kje v Mariboru bi lahko dobil takšno okroglo kovinsko ploščico, ki jo vstavim pri variatorju, da mi blokira hitrost skuterja. Videl sem, da to delajo na servisu, pa se mi zdi to najenostavnejša možnost blokade, glede na to, da je potrebno precej manj razstavit, kot pri podložki med izpuhom in cilindrom. Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 za razstavit izpuha maš 2min dela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wakum Objavljeno Marec 28, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2006 za razstavit izpuha maš 2min dela... je potrebno pri razstavljanju izpuha odstranit stranske plastike? v tem primeru ta opcija odpade, ker v primeru variatorja odstranim le en pokrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 Ne ni treba nč plastike dol dajat, sam 3-4 šravfe odviješ pa si ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 2šraufa pri cilindru in en mogoče pri nosilcu...potem samo daš tisto podložko notri in je to to...nič težkega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 o tem se je že govorilo Iskalnik .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave