msjr Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Strekano po whois informacijah: www.gorskigregor.com In potem najdemo enakega lastnika domene: www.slovenia-help.com Ki je lastnik domene: www.ljchurch.net WTF? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 hehe,sva šla uzadno z bladzotam čez vič in sta dva stala s tablami 'kje je gorski gregor' in sva rekla,da res ne bi vedla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Nekje pije pir :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Koji kurac je Gorski Gregor :blink: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Koji kurac je Gorski Gregor :blink: ? Halooo! Mal pazi kako se izražaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 kaj je to za ena bedna fora sam dete je pa full cotkano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Halooo! Mal pazi kako se izražaš. Ja haloooooooo! Malo mi je pač všlo! A je to kolega od gozdnega Jožeja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Še n'kol slišal... :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 pomoje je to ista fora k za izi k najprej noben ni vedu kaj je to pol se je pa zvedl da bo nov operater ta gregor bo pa neko drugo sranje pomoje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 :blink: Niti mi ni jasna povezava med prvimi 3 linki. Je pa res, da jih sploh nisem natančno pregledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Sem prejšnji teden v četretek na Celovški videl 3 zgubljene duše, ki so držale table. Mi ni bilo nič jasno in mi še vedno ni. očitno je nekaj v stilu Kje si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Nekdo si pač pripravlja teren. V roku 14 dni bo stvar na E-plusu, potem se pa biznis lahko začne :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Nekdo si pač pripravlja teren. V roku 14 dni bo stvar na E-plusu, potem se pa biznis lahko začne :grim Seveda E-plus vse prvi zve :grim :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 ..a je ta Gorski Gregor kej z Gozdim Dedom u žlahti??? :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 medijsko se pripravlja nov bushijev obisk v lablani. :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 :lol1: :grrr Pol bi blo pa Kravarski Gregor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Gorski Gregor je na Šmarni gori. Leži v senci in si prepeva ljudske pesmi. Razmišlja pa celo o tem, da bi se vpisal v tečaj vezenja gobelinov :blink: Neverjetno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 30, 2006 Deli Objavljeno Marec 30, 2006 Gorski Gregor je polbrat od gozdnega Jožeja in prapravnuk od škrata Bolfenka. Tak mi je povedal Vinko iz kartonaže, on pa tak al tak vse ve in pozna :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se