regi Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 [attachmentid=66487]Odprl sem temo v tej kategoriji, ker menim, da sodi sem, čeprav bi ta zadeva sodila v muzejske eksponate. V časih, ko še ni bilo vse te digitalne "navlake"- brez katere danes ne moremo več živeti, je ta napravica služila za hitro izračunavanje dokaj točnih rezultatov v strojništvu, elektrotehniki, avijaciji, vojski in povsod kjer seuporablja logaritme, kotne funkcije, korene, kvadrate, množenje in deljenje pa še kaj bi se našlo. Zanima me, če še kdo od vas ima kakšen tak primerek in ga je pripravljen prodati ali odstopiti za primerno plačilo. Lp Regi
Ice Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 imam. glede cene se mi pa tudi sanja ne. :?
Thundercat Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 ice....ene 15.000 sit lahko zaslužiš...... :D :closedeyes:
Ervina Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Rehnšiber... vsaj tko smo mi temu rekli.
bigi Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 (popravljeno) Zračunali so tolk točno, kolikor so rabili točnosti. Zadeve pa še prodajajo v ameriki in stanejo cca 100 dolarjev. Obstaja več različnih izvedb. Dela tudi po atomskem udaru. No pa še kakšen link: mal poišči: http://www.calculators.de/i.htm Popravljeno Marec 30, 2006. Popravil bigi
suzuki Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Hola! jst ga tud še mam :OK: mislim da bo ostal kar v mojem "muzeju", za spomin :whistle: SharpNinja in freya 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se