_jezus_ Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Em, vceri ko sem se pripeljal domov.. ze pri bajti sem par metrov prej ugasnil motor, in takoj ko sem to naredu, mi je zadnje kolo zablokiralo.. Prisel sem do zakljucka, da niso krive bremze oz karkoli z bremzami, da niso zobniki, vendar da je nekaj s kuplungo.. Ko motor laufa, se vse vrti brez problema, ampak se recimo ze pri stantgasu guma ful hitro vrti.. Takoj ko motor ugasnem, vse ustavi in se guma ne premika. Cist trdo je, tud ce probam zvonec od kuplunge obracat gre cist na silo.. Pa se to zlo tezko... Tko da mislm da je narobe neki z kuplungo.. Se komu sanja kaj bi blo? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 menjaj kuplongo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 najbol da dekl odpreš pa pogledaš, sam da bi pa kuplunga zagrabla je pa skor nemogoče, če praviš da se vse ustav ko motor ugasneš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 o ja pa je mogoče...to se je zgodlo kolegi...skuter je porinil in te prižgal :) enako kot da je motor vedno v brzini... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 ja pa se mu je vrjetn res kuplunga zagrabla :? _jezus_ dej probi motor dat dol s štendra pa ga vžgi (na štarter ne na kurbl) pa če bo naprej lezu pol je res zagrabla ej blindek kak se je pa un pol na semaforu ustavu ? al naj uganem: sploh se ni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 vgasnil,dol skočil,porinil in naprej pelal :) smešno je blo ne :D sicer si je pa sam kriv da je skuril...od kuplonge sta ostali 2 1mm debeli pločevini...kuril pa je gumo na travi kar en čas...te pa samo počilo in je blo to to :) direkt sprešalo jo je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Marec 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Kuplunga je bla menjana pred koncem sezone.. Je kot nova.. Tko da to ni. Sem motor dans odprl, jutr bom kuplungo še dol snel pa preveru... Sam če se komu sanja kaj je tle narobe..? Iz štendra pa nism dajal, samo na stendru sem ga laufal.. Kaka ideja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Marec 31, 2006 Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Kuplunga je bla menjana pred koncem sezone.. Je kot nova.. Tko da to ni. Sem motor dans odprl, jutr bom kuplungo še dol snel pa preveru... Sam če se komu sanja kaj je tle narobe..? Iz štendra pa nism dajal, samo na stendru sem ga laufal.. Kaka ideja? federca se ti je lahko zlomla oz. poknila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Marec 31, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2006 Mislim sicer da ne, ker sem malo s prsti pretipal, pa nism zacutu... Bom jutri vidu, ko bom kuplungo dol snel.. Druzga ze nevem sicer kaj bi lahko blo narobe, kot pa neki s kuplungo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 1, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2006 Problem rešen - tisti tavelik srauf ki drzi sklopko se je malo odvil, tko da se je sklopka za par stopinj obrnila in se je zataknila.. Morm pa nov zvonc kupt, obvezno:) sam so dragi k ps... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 8, 2006 Deli Objavljeno April 8, 2006 Morm pa nov zvonc kupt, obvezno:) sam so dragi k ps... na žalost :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RjAvC Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 mogoce da ko si kuplo menjavo si uzel kuplo 107 zvonc mas pa 105 :D se je meni zgodilo samo smo dali staro no3 pa se laufa ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ICE_MAN Objavljeno April 25, 2006 Deli Objavljeno April 25, 2006 Lahko je pa feder pocu v sklopki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se