SiR Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 V glavnem - danes od svoje drage dobil SMS in med vožnjo s kolesom gledal na telefon, kaj mi piše (čeprav sem to itak vedel ), pri tem pa samo z levo operiral svoj bicikl (dvokolo brez motorja). Ker sem se ze skoraj ustavil, sem malce bolj zabremzal (ker nisem šparal imam hidravlične premze, ki primejo kot sam hudič, včasih pa še malo bolj) in cez balanco letel čelno direkt v asfalt. Mislim - šok za popizdit, tale ljubezen. Zgleda, da je strašno močna letos ;-) No, tolk da veste, da je lahko tudi nevarno ;-) Samo da sem v čelnem dvoboju z asfaltom na Dunajski 9 zmagal!!! Pozdrav, Sym (ljubavgaoborilasnoguPRESS) P.S: Tko, zdaj pa grem trikrat butnit s čelom v steber, da si zapomnim dve pravili: 1) Nikoli ne bremzaj samo s sprednjo bremzo 2) Nikoli ne bremzaj samo s sprednjo bremzo do konca! 2.1) (panetelefonirajmedvožnjoPRESS) Popravil/a - symru on 23/05/2002 23:50:59
cyc Objavljeno Maj 23, 2002 Opozori Objavljeno Maj 23, 2002 quote: 1) Nikoli ne bremzaj samo s sprednjo bremzo Oh ... odvisno, kaj zelis doseci, na vsak nacin pa ne drzat samo z eno roko se hehehehe quote: 2) Nikoli ne bremzaj samo s sprednjo bremzo do konca! Ce mislis do blokiranja je tu "samo" povsem odvec Tega noces, edino morda zadnjo skozi ovinke po makadamu quote: 2.1) (panetelefonirajmedvožnjoPRESS) Hehe .... kar se SymRu nauci, to SymRu zna -- Andraz, cyc
Brrrm Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Maj je res nevaren mesec. Ker nima r-ja v imenu, se lahko valjamo po travi, za asfalt pa nisem še slišal Brrrm
klimbra Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Našel si mejo.............hahahhaahahhhahaahahahhaaaaaaa Bremzanja mislim......hahhahahhaaaaaahhhhaaaaaaa Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
RAN Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Boš moral kakšen GSM komplet za bicikel nabavit. Pa boš dinamo vključil in telefoniral prostoročno. lp RAN
cyc Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: Našel si mejo.............hahahhaahahhhahaahahahhaaaaaaa Bremzanja mislim......hahhahahhaaaaaahhhhaaaaaaa Ni je, ne, prekoracil jo je ... -- Andraz, cyc
Manu Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Sym.....a ti še NIMAŠ mobi instalacije za kolo Pa to majo ja zdej že vsi
RAN Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: Ni je, ne, prekoracil jo je ... -- Andraz, cyc Ko jo je prekoračil, jo je za bežen trenutek ugledal - torej jo je našel. Škoda, ker je ni raje z nasprotne strani gledal. lp RAN
cyc Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Ne vem, ce je kaj dosti opazil, ker se mu je vse po mojem dogajalo dosti prehitro -- Andraz, cyc
lojzi Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 In kje je tukaj ljubavni kakskader (kaskader je tisti, ki vskoči v nevarih scenah-dvojnik). A mogoče rabiš kaskaderja pri svoji dragi ??? Lojzi ma vas rad Popravil/a - lojzi dne 24/05/2002 ob 11:47:56
Brrrm Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Lojzi, manjka ti podpis LOJZI LOVE STUNT Co. Brrrm
SiR Objavljeno Maj 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Lojzi - jaz sem sam svoj kaskader, v najbolj kriticnih trenutkih zamenjam sam sebe Pozdrav, Sym Popravil/a - symru dne 24/05/2002 ob 12:24:04
lojzi Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 quote: Lojzi - jaz sem sam svoj kaskader, v najbolj kriticnih trenutkih zamenjam sam sebe Pozdrav, Sym Symru, pol pa k Gregsu v psihološko. Shizofrenija ni kar tko lahko ozdravljiva Lojzi ma vas rad
lojzi Objavljeno Maj 24, 2002 Opozori Objavljeno Maj 24, 2002 Pa še meki je slovenski narod po ljudsko reku : kjer ni foušije, je tud za dva dost, ampak ne, Symru bi vse kr sam. Pa s tavelko žlico! Lojzi ma vas rad
Chebi Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 A je vsaj kej lepga napisala? Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
Lucky Objavljeno Maj 29, 2002 Opozori Objavljeno Maj 29, 2002 Sej res, kaj je pa pisalo v tem fatalnem SMS-u? Zakaj si ga sploh bral, če si vedel, kaj piše? Eh, pomlad... Burn to be wild
SiR Objavljeno Maj 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 Saj - očitno sem MORAL pasti na čelo ;-) [:]] Pozdrav, Sym
SF Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Ljubavni kaskader??? Pa to so Fredie-a Mercury-a tko poimenoval, ker je nategnil vse kar je lezlo... So bli fantje... pa "sestre"... Sumljiv si ti men... No, kar počasi...
Gregs Objavljeno Junij 3, 2002 Opozori Objavljeno Junij 3, 2002 OK. Zaklepam... dost bluzarjenja... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se