replica Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 kupim auspuh za yamaho DT 50, bilokatere znamke sam da je resonancni. cena ni pomembna. kontakt: pm, mail - erik.mlakar@gmail.com, msn - erik@wnbesezana.com.
StArII Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 prodaja se malossi mhr LC cilinder piaggio gilera, komplet razn dihtung ni, dobro ohranjen, cena po dogovoru, dam za okoli 100€!
Cilindr Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 prodam TP trophy...in 4 race .-...for race je bl bogi zato je cena primerna temu... Tp je pa celinder ko now...samo je brez bata ker sem bat dav v drug celinder...slike na MSNju.... aljaz.kosmac@hotmail.com=)
AeRoxx Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 No... jaz pa kupim ključavnico za Aerox-a (skuter je letnik 2001...),.. Ve kdo kje bi se lahko to prodajalo..?? ker če kupim rableno mi kiri skutera mazne...=D :lol: :BUA: .. Pa kolk pridejo...? Ker sm na stupit poslal e-mail pred 2-ma tednoma pa še kuj ni odgovora..:S:S... LP Nejc
luka0 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 kupm za aeroxa stranske tačke za sopotnika pošl prek emaila luka16@email.si
Kosho Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) Js mam stopalke za sopotnik za prodt + use dele za Aprilio SR50 vse plastike in vse razn agregata, tud feltni, diska, celjusti, balanca, luc sprednja, zadnja, bla bla bla, sm agregata ni pa zadnjega amortizerja. PA piaggio blok MHR 70 ccm komplet cel, pa se eno feltno za runnerco z gumo vred. PM. Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil Kosho
ticmantl Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 kupim izpuh za piaggio....4race,stage6 pro,yasuni r....
akrapovič Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 kupim: dellorto 19 športni filter mf cobro rezervar in zadnjo luč za apn4 števec diza 90
tomos rider Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Pozdravljeni rad bi kupil "lamo" cilinder ali pa cilinder od bt-ja in bing 19
speedfightar 2 Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 (popravljeno) prodam: malossi 19 ferg balanco,steuc,plastike na balanc z zmigauci od nrgja mc2 MHR gred z mal lufta za speedfighta vec na PM ali msn Popravljeno April 1, 2007. Popravil speedfightar 2
Anzeee Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Pozdravljeni! Torej kot je iz naslova teme razvidno, kupim izpuh za Yamaho Aerox 50ccm. Kupim nov ali rabljen izpuh: -Leovince ZX - Leovince RR - Laser X-Pro Torej vsi, ki prodajate kateregakoli izmed navedenih izpuhov (lahko je rabljen ali nov) me prosim dodajte na Msn: blackniger90@hotmail.com Sem resen kupec! Oglas sem napisal namesto prijatelja!
Anzeee Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 (popravljeno) Pozdravljeni! Torej kot je iz naslova teme razvidno, kupim izpuh za Yamaho Aerox 50ccm. Kupim nov ali rabljen izpuh: -Leovince ZX - Leovince RR - Laser X-Pro Torej vsi, ki prodajate kateregakoli izmed navedenih izpuhov (lahko je rabljen ali nov) me prosim dodajte na Msn: blackniger90@hotmail.com Sem resen kupec! Oglas sem napisal namesto prijatelja! Oglas lahko zbrišete, ker je izpuh že kupljen! Popravljeno April 6, 2007. Popravil Anzeee
speedfightar 2 Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 kupim cdi za runnerco 180 NUJNO
Cilindr Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 prodam TP trophy...in 4 race .-...for race je bl bogi zato je cena primerna temu... Tp je pa celinder ko now...samo je brez bata ker sem bat dav v drug celinder...slike na MSNju.... aljaz.kosmac@hotmail.com=) se vedno
Cilindr Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 prodam sledece: Zalostn Celoten blok z zadnjo gumo(disk): TP Due+(od stage 6 racinga glava)kupljeno od jointiya gred mazzuchelli 21 malossi frgazar org lamelni ventil(karbonske lamele) RMS racing sklopko rumena povratna je gor zvonec od malossija(samo ne un k hladi) tedn nazaj sm dau nov jermen od DRja Novo veternico(org) malossi multivar vodna pumpa(org) prenosi ORG. Cena:izklicna cena je 200€ Prodam vse plastike: Bocna je malo podrsana,na desnem boku,sprednja plastika okoli balance je pocena, vse ostalo je OK Cena za plastike use je 150€ Prodam Gistel s papirji:150€ POLINI EVOLUTION izpuh:nov vozen 50 km 215€ mam se racun doma ...=) za vse skoraj dele imam racun ker se kupil v italiji=) Lp zaenkrat prodajam use samo v celoti ce kdo kupi... SLIKE SE PRIDEJO KMALU=) Lp Menjam SRko za 125 ccm.....neki kar ma sport obliko=) TZR,RS,MITO.....am lahko tudi doplacam samo ne nevem kok velik=).... LP Komentarje obdrzte zase..piste samo tisti ki ste zainteresirani za kupit dele ..HVala=)
polini EVO Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 kupim runner 50ccm, slabo ohranjenega oz. okvir z paperji...dam super ceno .)
Godec Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Pozdravljeni! PRODAM ročko za gas(je na sliki), novo, za novi Peugeot SPEEDFIGT 2 !
replica Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 kupm auspuh za yamaho dt 50, sam da je resonancni .. kontakt na PM mail: erik.mlakar@gmail.com msn: erik@wnbesezana.com
Ven0m Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Prodam skoraj komplet skuterja Aprilio SR manjka samo bat pa cilinder...lahko po delih celega dam za 60k bivših SIT :) NUJNO!!!
StArII Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Prodam skoraj komplet skuterja Aprilio SR manjka samo bat pa cilinder...lahko po delih celega dam za 60k bivših SIT :) NUJNO!!! je minarelli agregat? zacnite devat slike tega kaj prodajate no
Ribitch Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 KUPIM 5 PRESTAVO ZA APN6 (oba zobnika) ponudbe na PM :D
akustika Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Kupim jermen in valjčke za GILERO Stalker letnik 2002. Kontakt: 041 979 142 ali ucakar@gmail.com Lp
tomaz11 Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) kupim zavorno čeljust za scooter peugeot speedfight 1 (mora pa biti za zadnjo zavoro) ponudbe na PM Popravljeno April 13, 2007. Popravil tomaz11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se