premza Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Prava pot do nepovratnih sredstev iz strukturnih skladov EU... ...za 73.500+DDV vam jo pokažejo! :OK: Evo, to Evropi povečuje družbeni proizvod. Počasi bo treba spakirat kovčke. Aja... zadnji naj ugasne luč! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 (popravljeno) Kaj ti pomaga ta investicija, če ti potem, ko vse po reglcih pripraviš nek neizobražen in nepodučen uradnik reče..."AAaaehmm... kh... a.a-a-a, veste tole je pa tolk komplicirano, da kar ne bomo poslali naprej.. bomo najprej malo plemenite plesni v predalu vzgojili..." :naughty: Verjamem pa, da bo veliko investicij in lahkega zaslužka željnih (nekateri tudi znanja :doze: ) investiralo... povejte kako je šlo... :lol1: Popravljeno April 3, 2006. Popravil Jurij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Hvala za tako cuzanje. Od cuzanja......preferiram čist eno drugo :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 Zakaj se mi zdi, da si bo že spet peščica ljudi nabasale polne žepe. Morda zato, ker sem se prijavil(po mojem mnenju in glede na razpisne pogoje upravičeno) na en razpis, pa so me gladko skenslali. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 Ja in kaj je tukaj zdej kaj novega? Denar se iz strukturnih skladov vleče že desetletje, nekateri so pa to šele zdej pogruntal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2006 Ja in kaj je tukaj zdej kaj novega? Da to postaja osnovna dejavnost... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 5, 2006 Deli Objavljeno April 5, 2006 Da to postaja osnovna dejavnost... :glare: Premza ful si za cajtom ... denar na ta račun vlečejo že dve leti ... in če je folk neumen naj jim plačuje ... jaz jih grem vsake toliko malo sprovocirat ... enkrat so me že tudi iz dvorane vrgli ... oziroma so me vljudno zaprosili, če zapustim delavnico, ker sem očitno prišla samo provocirat :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Hvala za tako cuzanje. Od cuzanja......preferiram čist eno drugo :blush: :OK: iz flaše se razume... Premza ful si za cajtom ... denar na ta račun vlečejo že dve leti ... in če je folk neumen naj jim plačuje ... jaz jih grem vsake toliko malo sprovocirat ... enkrat so me že tudi iz dvorane vrgli ... oziroma so me vljudno zaprosili, če zapustim delavnico, ker sem očitno prišla samo provocirat :closedeyes: VALE- VALE,sono tutte O:-) balle... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se