danci1973 Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Dragi termi... em, moderatorji, glede na to, da se (PMSM uspešno) vzdržujem brezsmiselnih, žaljivih, ipd. objav, vas prosim, da me o brisanju ali prestavljanju mojih objav obvestite na PM. :glare: Poleg tega prosim za obrazložitev, zakaj v temi GUME - Pnevmatike (SPLOSNO) ne bi bilo primerno prositi za ponudbe za npr. 'slick' gume? Navsezadnje se te gume ne prodajajo na vsakem vogalu in že informacije, kje jih sploh lahko kupim, bi bile koristne. D.
Rokovnjač Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 na to pa tud jest vem odgovor: Furum se ne bo izkoriščal za brezplačne reklame slovenskih trgovcev! :OK:
pupa Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 na to pa tud jest vem odgovor: Furum se ne bo izkoriščal za brezplačne reklame slovenskih trgovcev! :OK: zakaj se potem dela brezplačna reklama za Grobnik, zbore itd... kjer nekdo pokasira vstopnino oz. če to ne, vsaj za pijačo in hrano? Če ni bilo najbolj primerno vprašanje, lahko tisti, ki ima toliko časa, da to briše pusti post in spodaj samo pripiše, da lepo prosi, da se vse te stvari pošiljajo po PM-u. Sicer pa, ko ravno govorimo o najboljih in najslabših serviserjih itd...... tudi s tem delamo določenim ljudem reklamo, kajne? :BUA:
Rokovnjač Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 zakaj se potem dela brezplačna reklama za Grobnik, zbore itd... kjer nekdo pokasira vstopnino oz. če to ne, vsaj za pijačo in hrano? Če ni bilo najbolj primerno vprašanje, lahko tisti, ki ima toliko časa, da to briše pusti post in spodaj samo pripiše, da lepo prosi, da se vse te stvari pošiljajo po PM-u. Sicer pa, ko ravno govorimo o najboljih in najslabših serviserjih itd...... tudi s tem delamo določenim ljudem reklamo, kajne? :BUA: pupa lep pomladanski pozdrav! moj odgovor ni sad moje brihtne glave, tako mi je bilo razloženo s strani vodilnih mož MotoSvet-a, ko sem v temo gume nalimal akcijo nekega SLO servisa, pa je bila umaknjena zaradi neprofitnosti?!? Avstrijsko/slovenska naveza HOFER, je zgleda nakazala zajetne denarce! :devil: malo za salo, pa malo zares!
Noise Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Danci in ostali podobni kalibri: Oglaševanje v forumu ni dovoljeno, zato je bilo vaše sporočilo pobrisano. Imamo pa na voljo mnogo drugih oblik možnega sodelovanja, tako, da vas z nasveti in odgovori na vaša vprašanja pričakujemo na marketing@motosvet.com oz. po PM. Rokovnjač: preberi moj PM izpred 24 ur še enkrat, nato preberi svoj veleum tukaj v tej temi in razmisli, v čem je bistvena razlika. Tvoja zgornja poneverjena izjava dejansko je plod tvoje brihtne glave. Pupa: na tem forumu si pet let in o tem smo debatirali že milijonkrat, vedno z istim zaključkom. A maš slab dan? In še (beri tisti odstavek, ki je poudarjeno napisan): http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...&CODE=01&HID=23 Če koga kaj mori, mu je moj PM vedno na voljo.
Priporočene objave