Pervy Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 uh, to je pa že ancient history ... ko sma pol še Bajstrco osvojila po dolgem in počez :) :yea1: pridem jutri okoli 15. ure če ne bo preveč postaj po poti .) glede na družbo s katero pridem se zna obetat repriza :grim
Misek Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Tudi jaz mislm :hmm: :hmm: A v soboto pa maxi nima nobene delavnice, sele v nedelo?
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 (popravljeno) :yes: v torek v soboto, ne bo šlo :grrr Se popravljam :yes: Pridem jutri B) Pripravte kej za spit :whistle: (zadoščanevirtualnipirpress) Popravljeno April 7, 2006. Popravil Zdrawc
PERO58 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Se popravljam :yes: Pridem jutri B) Pripravte kej za spit :whistle: (zadoščanevirtualnipirpress) Se vidimo pa :beer2:
PERO58 Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Štima :grim Pa denarnice ne pozab :nono:
Perla Objavljeno April 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2006 ... na sejmu seem ... :yea1: :010 :OK: fajn miške tlele, morm rečt!! :kva2: :grim B) B)
Zdrawc Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Že kurblam, upam, da je pir že mrzu :grim
Gregc Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Pridem čez eno uro :yea1: Počakte me :D
GorazdH Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 ok, en lep pozdravčk direkt iz sejma :kva2:
vragica Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 klele je kar fajn... no, ok super... :OK: p.s. Perla bi vam kaj lepega napisala, pa nima časa, ker ji vsi kar naprej ful težimo... :devil:
Brrrm Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Pozdrav vsem tam, na motorsvetovem štantu. Sem sicer sam 2 km stran, a me kljub temu ne bo tja. Imejte se lepo in varno domov. :)
janih Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 ravno kar prišel domov iz sejma, BRAVO celjani, upam da je kdo bil iz ljubljane iz gospodarskega razstavišča in se naučil kako se dela vrhunski sejem, še enkrat BRAVO samo tako naprej, najlepša hostesa sejma je na motosvetovem štantu, pa tudi prijazna, sem dobil nalepko :OK:
Gregc Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 (popravljeno) No pa ste me le počakal :P ... tuki je super :OK: Popravljeno April 8, 2006. Popravil Gregc
Perla Objavljeno April 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2006 klele je kar fajn... no, ok super... :OK: p.s. Perla bi vam kaj lepega napisala, pa nima časa, ker ji vsi kar naprej ful težimo... :devil: ja, res ... pa sej se trudim, nooo ! :D dragi moji, naj vam poročam ekskluzivno z Motosvetove stojnice :yea1: ... ob 15h se nas je zbralo kar nekaj in vse skupaj vas je blo noro fajn končno spet videt tkole!! :wub: B) :OK: ... naj se ve, praznovali smo 5. (peto!! :yea1: ) obletico Motosveta.com ... torta tokrat sicer ni letela po zraku, je pa sedla - zaslužili smo si jo - predvsem forumaši in seveda delovni team!! ;) B) ... še na mnoga leta Motosveta!!! :kva2: ;) :OK: SREČNO! Perla :)
jose Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 upam, da je pir že mrzu :grim ..in je bil mrzel :hmm: :D ..spoznal precej novih motosvetovcev iz vseh koncev in krajev, srečal par starih znancev, torta je bla dobra :rolleyes: pa še motosvetovo majčko sem dobil :kva2:
Erik Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 ..in je bil mrzel :hmm: :D ne <_< ampak se ne bom pritoževal zastonj je pač zastonj :lol:
gebre Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 fajn miške tlele, morm rečt!! :kva2: :grim B) B) hudo :OK:
Zdrawc Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 ..spoznal precej novih motosvetovcev iz vseh koncev in krajev jaz tudi :yes: torta je bla dobra :rolleyes: res je :grim pa še motosvetovo majčko sem dobil :kva2: Aja :? :xx: jaz pa jebi-veter :whistle:
Zdrawc Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 (popravljeno) Pa tud pir ni bil mrzu :whistle: (vsaj za moje pojme) Popravljeno April 8, 2006. Popravil Zdrawc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se