ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 Mene pa zanima, kako bi prevrtel števec kilometrov naprej (motor je Honda), namrec stari stevec mi je crknil (imel okoli 21k km) in sem na ebayu kupil rabljenega z okoli 3k km. Ker imam servisno knjizico bi rad, da se stvari ujemajo kot je treba. Je kak nacin, ali moram zadevo oeljati na servis? Najdi enga, ki ma 21.000 km, pa bi rad imel samo 3.000 ... dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 Najdi enga, ki ma 21.000 km, pa bi rad imel samo 3.000 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 Pozdravljeni,po vsakem opravljenem servisu sem dobil račun,ki vsebuje material,dalo,štv.motorja,stanje števca,datum servisa,žig in podpis.Računi naj bi bili priloga servisni knjižici,če pa še račune ponarejajo,pol pač j...ga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 kako bi prevrtel števec kilometrov naprej Če je števec še analogni potem ga razdri in nato koleščke zavrti naprej; tako lahko vrtiš vsakega posebej. Na to foro se tudi "nazaj" vrti samo okrog se gre. Za CBR 600 l.89 to deluje Če pa je števc digitalni boš pa potreboval programerja. Ampak tudi ni nemogoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se