Skoči na vsebino

Glasujte zdaj!  

77 članov je glasovalo

1. 1.

• Tanju?ka
      31
    • Ledena
      7
    • Sanda7
      39

Priporočene objave

Objavljeno

Bolj že ko ti. Pomočnik kuharja. :fredy:

Šniclekspert.

Drugače sem pa tudi za to, da se objavijo slike kandidatk. Ne glede v kakšnem kostimu, le da se fris vredu vidi. Poznam samo Sando

Objavljeno
... Poznam samo Sando...

In menda bo pri tem tudi ostalo. Ostali dve kandidatki sta, kot kaže, kar poniknili. Tik pred začetkom debate o analnih spretnostih. Ko bi jih člowk najbolj nucal... :doze:

Objavljeno

In menda bo pri tem tudi ostalo. Ostali dve kandidatki sta, kot kaže, kar poniknili. Tik pred začetkom debate o analnih spretnostih. Ko bi jih člowk najbolj nucal... :doze:

Verjetno prišla domu deda z arbajta v Dojčlandu in morata biti doma pridni.

Objavljeno

Auuuuuuuuuuuu :devil: Ice a boš sedaj stisnil rep med noge?

"cigave" bi lahko vprasal, samo raje ne bom, ker me lady *snip snip*.

te pa ne bo vec icek, bo volek. :naughty: :lol1:

pa sej bi ga samo v živo rada vidla k se mi zdi da ga še nisem,pa če kakšno rečeva ne bo nč narobe :?

:grrr ne bo. B)

Objavljeno

A je Sanda že zmagala? :hmm:

Še ne? :eek:

Potem pa kar grem. :cry:

Objavljeno

Potem pa kar grem. :cry:

Serbus. B) :rolleyes:

Šniclekspert.

Lobo dixit. :grim

Objavljeno

Kaj je sedaj s slikami kandidatk? Saj ni mus, da se glih frisi gor vidijo, so lahko samo fotke zizik ali ...

Objavljeno

Kaj je sedaj s slikami kandidatk? Saj ni mus, da se glih frisi gor vidijo, so lahko samo fotke zizik ali ...

ali škornjev. :yes:

Objavljeno

ali škornjev. :yes:

Ali sosedove mačke.

Objavljeno

Sta poniknili, ker so jih "intelektualke" zatrle, verjetno so se počutile zapostavljene in so jima z moralnimi prijemi obudili občutek negativne drugačnosti.

Sanda7 in Tanjuška sta :OK: :worship: , tudi zato ker se znata zabavati, se prilagajati.

Objavljeno

Sanda7 in Tanjuška sta :OK: :worship: , tudi zato ker se znata zabavati, se prilagajati.

Pa baje......no jest ŠE....ne vem........se znata prav prijetno ljubiti.........d nam izpadu pokvarjenc in uporabu kako drugo besedo. :OK: :OK: :OK:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

imaš prav :OK:

s tem pa tudi preklicujem tole tekmovanje,ker dokler ga s Tanjuško skup sevave ne moreve več tekmovat med seboj

tko da KLONK

post-265-1147903250_thumb.jpg

Objavljeno

ejga, sanda sam sva se pa uzadno dobr dol udarle, ka nama bojo MS-ovci, če se mauva midve tko fajn. oni sploh ne vejo zakaj ga majo :lol1:

Objavljeno

ejga, sanda sam sva se pa uzadno dobr dol udarle, ka nama bojo MS-ovci, če se mauva midve tko fajn. oni sploh ne vejo zakaj ga majo :lol1:

Jaz ga imam za lulat, da mi nena po hlačah teče.

Pa ko v vrsti pred šalterom čakam, da mi ni preveč dolgcajt. Mam raztrgane žepe.

Objavljeno

Verjen vsak zase dobr ve, zakaj ga ma ... je pa res, da ne sodijo vsi v tisto skupino, da bi to moral naokol na dolgo in široko razlagat... eni pač čutijo tako potrebo.... le zakaj...

Objavljeno

A je treba napisat za kaj ga mamo.....

Ma jebat ga.....jest vem.....sam zase.....da samo za eno stvar..........d moram to žvarovno skos neki umivat!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

Objavljeno
...ne sodijo vsi v tisto skupino, da bi to moral naokol na dolgo in široko razlagat... eni pač čutijo tako potrebo.... le zakaj...

Morebiti so dolge in široke razlage prikrivanje kratke in švohcene realnosti? :hmm:

Objavljeno

Verjen vsak zase dobr ve, zakaj ga ma ...

Pičvajz, jaz sem se spomnil šele zdajle, ko sem tole prebral, pa mi je dal mislit.

Zadnje cajte je bil varnostni ventil, da mi vodka možganov ne zalije.

Objavljeno

Za kaj se pa glasuje. Kaj se ocenjuje.

A mogoče katera bolj trapaste stepa al kaj.

Objavljeno

za nč več se ne glasuje

prosim če lahko temo zaklenjete

Objavljeno

sanda je dobila nenaden preblisk sramežljivosti :)

Objavljeno

Ja, itaq....če se je pa konzervativnosti od ******, **** in **** nalezla. Packe ledene! :glare:

Objavljeno

**** je pa ful konzervativna, ja ...

Objavljeno

...

Zadnje cajte je bil varnostni ventil, da mi vodka možganov ne zalije.

Se podpišem.

Sicer pa kaj so v vojski rekli. Če nočeš imeti težav, ne govori o politiki,.... govori o ženskah in sexu (small talk).

Uni s kratkimi in hladne se pa kar tolažite, da imajo še drugi podobne probleme.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!