Skoči na vsebino

Pomoč!!!

Rokey

Pomoč pri izbiri 50cc cestaka??  

28 članov je glasovalo

1. 1.

• Aprilia RS 50
      7
    • Derbi GPR 50
      1
    • Rieju RS2 Matrix
      5
    • Yamaha TZR 50
      15

Priporočene objave

lep pozdrav najprej! Vem da je bilo o teh cestakih ze zelo veliko napisanega (zato se iskreno opravicujem!!!!) ampak sem ze toliko stvari prebral da se preprosto nemorem odlociti!! Situacija je taka:

-->Derbi GPR 50

-->Yamaha TZR 50

-->Rieju RS2 Matrix

-->Aprilia rs 50

Zdej me pa najbol zanima vase mnenje kir je brez blokad najhitrjsi( lepo bi bilo ce bi za vsakega napisali kok gre?:) ) keri so kvalitetni in ker je najbolj, kir je z enim dobrim auspuhom(kira firma+cena) in dobrim zracnim filtrom (firma+model+cena) najhitrejsi(prosil bi za vsakega:P) pa kaj bi mi se predlagali za predelavo, razen kakega 70cc kita ker ga se nemislim dat(zaenkrat, bomo vidl :P) uglavn ce bi mi na to odgovorili bi vm bil zeeeeeellllloooooooo hvalezen ker se res tezko odlocim. Tako da ce imate se kaksne zanimive informacije kar napiste tuki!!

hvala ze vnaprej :D

Lep pozdrav, Rok :D :D

Popravljeno . Popravil Rokey
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najprej- derbi, yamaha in aprilia imajo isti agregad, kar pomeni da grejo vsi isto (razlika je v fergazrih itd.) tako da če misliš zadevo nabriti je vseeno kerega od teh treh vzames. bi pa povedel, da sem hotel tudi sam kupiti derbi gpr50, ker je zelo lep, so pa raznorazni problemi z prevozom motorja v slovenijo (čaka se najmanj 3 mesece), garancijo, rezervnimi original deli itd. tako da ti tega ne priporočam.

hja rieju... nevem no nekako ni v istem ranku kot vstali, ni preverjen motor, če hočeš biti drugačen, seveda nabavi.

največja izbira (kar se upam stavit, da boš kupil eno izmed)je med aprilio in yamaho. sam sem se odločil za italijana. zate pa nevem

brez blokad imata obadva končno hitrost okoli 85kmh. z menjanim izpuhom mi je šla okoli 93. (v obeh primerih govorim o ti. realni hitrosti ne pa o hitrosti na "števcu"), z kitom seveda stvar postane karseda poskočna.

želiš kupiti novo ali rabljeno?

upam da ti moj nasvet pomaga in lp

ps: točno, priporočal bi ti za odblokerano izpuh leovince v6(že preverjen z strani rulje) ter filter mallosi e13 (scooterkit cena okoli 8k), šla ti bo okoli 90kmh realnih (+-2,3kmh)

Popravljeno . Popravil flam007
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo.

jaz imam doma 1 mesec in pol staro yamaho TZR50 Valentino Rossi, registrirano manj kot mesec. naredila sem 240 km in moram reči, da sem zelo zadovoljna. grem pa mi realnih 90 km/h brez blokad in z menjavo diz.

tudi sama sem se odločevala med aprilio RS50 in yamaho TZR50, vendar me je yamaha premamila že zaradi same oblike. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo.

jaz imam doma 1 mesec in pol staro yamaho TZR50 Valentino Rossi, registrirano manj kot mesec. naredila sem 240 km in moram reči, da sem zelo zadovoljna. grem pa mi realnih 90 km/h brez blokad in z menjavo diz.

tudi sama sem se odločevala med aprilio RS50 in yamaho TZR50, vendar me je yamaha premamila že zaradi same oblike. :OK:

ti bi si lohk že kaki večji motor nabavla... GSX-750R priporočam :D :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja seveda bi si ga lahko, če bi le imela izpit in seveda kaj izkušenj.

bom kupila, takoj ko naredim izpit in si pridobim izkušenj. bo pa to potem definitvno R6! :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah, če ga ne misliš ne vem kako veliko predelovat, pa hočeš kar spodobno hitrost si nabavi Rieju RS2 Matrix, ampak pol imej tudi dovolj denarja za servise in rezervne dele, ker se stvar zelo rada kvari.

Na koncu je res le odločitev med Aprilio RS in Yamaho TZR. Sta najbolj razširjena na slovenskem trgu in oba sta zelo dobra 50cc cestaka .) Z derbijem je pa tako kot je rekel Flame. Ker pri nas tega ne prodajajo kar tako ampak ga je treba naročiti, da ga pripeljejom, je potem tudi veliko težav če se ti kaj pokvari

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja seveda bi si ga lahko, če bi le imela izpit in seveda kaj izkušenj.

bom kupila, takoj ko naredim izpit in si pridobim izkušenj. bo pa to potem definitvno R6! :devil:

zakaj pa R6? Ok, sj nimam nč proti, ljubitelj Yamahe pa spet nism... :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakaj pa R6? Ok, sj nimam nč proti, ljubitelj Yamahe pa spet nism... :blink:

zakaj r6? ker mi je všeč in sem sedaj tudi s svojo yamaho zadovoljna!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zakaj r6? ker mi je všeč in sem sedaj tudi s svojo yamaho zadovoljna!

kaj, a ni gsx-r 750 lepši? :D

pa še bol gre :P :OK:

ne, sj kul...to da ti lpo dela, svaka čast... keep on the good work... ;)

drži se ga! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!